PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tümosan 8095 - john deere 5725
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="anıltiraki" data-source="post: 396862" data-attributes="member: 3128"><p><strong>Ynt: tümosan 8095 - john deere 5725</strong></p><p></p><p>95 beygir gücüne sahip bir traktör arıyorsun...E tabii ki bu traktör arazi işleyecektir...Ve bu arazilerin toplamı en az 250-300 olmalı ki traktörün çalışma kapasitesinin altında kalmasın...Diyelim ki Tümosan 8095 aldın...Bu traktörün konforu tatmin edecek mi(sen konfor istemezsen o ayrı tabi)...Hadi konforu geçtim çekişi ve iş kolaylığı seni tatmin edecek mi... ' ' Bence ' ' etmeyecek...Çünkü Tümosan 8095`in sana sağlayacağı konfor , çekiş ve iş kolaylığı John Deere 5725 ile kıyaslanamaz...Konfora gelirsek...Sessiz bir kabin ve klima...8095`te var mı yok...İş kolaylığı???...Tamam belki bazı insanlar 8095 ile daha hızlı iş yapabilir...Ama JD 5725 ileri-geri plus şanzıman var...buda tarla sonunda veya herhangi bir yerde debriyajsız ve rahatça ileri-geri yapmanı sağlayacak vs...JD 5725`in 4*4 , hidrolik , diferansiyel kilidinin vs şeylerin elektronik olup olmadığını bilmiyorum...Ama 5095M ` de elektronik...Ayrıca vites seçenekleri 16+16 5725 te ise 12+12...Üstelik hidroliklerin kontrolü elektronik...5725 ` te sadece turbo var 5095M de turbo / intercooler var...Kısacası ' ' benim ' ' sana önerim 5725 daha fazla konfor ve daha az yakıt istersen 5095M...Bu anlattıkların benim için önemli değil diyorsan 8095 gönül rahatlığıyla alabilirsin...O da senin işini rahatlıkla görür...Arıza , servis ve yedek parçaya gelirsek...Tümosan yedek parça bakımından ucuz ama ikisininde servisleri mevcut...Elbette ki ikisini de temiz kullanman gerekir...Ama Jd daha az arıza yapacaktır emin ol...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anıltiraki, post: 396862, member: 3128"] [b]Ynt: tümosan 8095 - john deere 5725[/b] 95 beygir gücüne sahip bir traktör arıyorsun...E tabii ki bu traktör arazi işleyecektir...Ve bu arazilerin toplamı en az 250-300 olmalı ki traktörün çalışma kapasitesinin altında kalmasın...Diyelim ki Tümosan 8095 aldın...Bu traktörün konforu tatmin edecek mi(sen konfor istemezsen o ayrı tabi)...Hadi konforu geçtim çekişi ve iş kolaylığı seni tatmin edecek mi... ' ' Bence ' ' etmeyecek...Çünkü Tümosan 8095`in sana sağlayacağı konfor , çekiş ve iş kolaylığı John Deere 5725 ile kıyaslanamaz...Konfora gelirsek...Sessiz bir kabin ve klima...8095`te var mı yok...İş kolaylığı???...Tamam belki bazı insanlar 8095 ile daha hızlı iş yapabilir...Ama JD 5725 ileri-geri plus şanzıman var...buda tarla sonunda veya herhangi bir yerde debriyajsız ve rahatça ileri-geri yapmanı sağlayacak vs...JD 5725`in 4*4 , hidrolik , diferansiyel kilidinin vs şeylerin elektronik olup olmadığını bilmiyorum...Ama 5095M ` de elektronik...Ayrıca vites seçenekleri 16+16 5725 te ise 12+12...Üstelik hidroliklerin kontrolü elektronik...5725 ` te sadece turbo var 5095M de turbo / intercooler var...Kısacası ' ' benim ' ' sana önerim 5725 daha fazla konfor ve daha az yakıt istersen 5095M...Bu anlattıkların benim için önemli değil diyorsan 8095 gönül rahatlığıyla alabilirsin...O da senin işini rahatlıkla görür...Arıza , servis ve yedek parçaya gelirsek...Tümosan yedek parça bakımından ucuz ama ikisininde servisleri mevcut...Elbette ki ikisini de temiz kullanman gerekir...Ama Jd daha az arıza yapacaktır emin ol... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tümosan 8095 - john deere 5725
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt