PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN 8105
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Lannister" data-source="post: 1366645" data-attributes="member: 87500"><p>Öncelikle iş bitiminde felç olma gibi bir durum söz konusu olmuyor. Çünkü bu tarz sonuçlar kabinsiz traktörlerde oluyor genelde. Bazen üniversal 643 traktörle iş yaptığım oluyor o yüzden dediğinizi tam anlamıyla hissettim. Çünkü kabin, müzik, çekiş gücü ve klima insanı fiziki ve psikolojik anlamda etkileyen faktörler. Sizin Fiat kullanıcısı olduğunuzu ve yukarıda yazılanlardan bıktığınızı da daha önceki yazılarınızdan okumuştum hatta marşa basmak istemediğinizi bile yazmışsınız. Etkileşiminiz yüksek olduğundan sık sık yazılarınıza denk gelir ve okurum; bu nedenle fikirlerinizin çok açık, geniş olduğunun, hedeflerinizin büyük olduğunun ve çiftçiliği dünya çapında takip ettiğinizin de farkındayım. Fakat bu fikirleri hayata geçirmek isterken çevrenizi değerlendirmek, bütçenizi ve elinizdeki imkanları iyi tartmak gerek; Anadolu çiftçisini durduran en büyük etkenlerde aslında bunlar. Bu yüzden bütçemize uygun olarak bunu tercih ettik. Sizin şikayetçi olduğunuz durumları bu traktörde Allaha şükür hiç yaşamadık.<strong> ''yalvara yakara'' mal satmayı Allah hiç bir kuluna nasip etmesin bu kadar hırslanmanızın nedenini anlamış değilim daha önce Tümosan kullandınız mı?</strong></p><p></p><p>- Hayır ironi yapmadım. Yukarıda belirttiğim gibi fikirlerinizi az çok biliyorum ve yanıldığınız yer şurası 1975 te kurulan Tümosan gibi bir firmayı sanayi devrimi yapan ve dünyanın en büyük ekonomik güçleri arasında yer alan ülkelerin firmalarıyla karşılaştırmanız. Bu firmalar çok köklü, pazarları geniş ve bütçeleri büyük firmalar. Bunlarla kıyaslamak zaten doğru değil; kendini geliştirme yönünden bu firmaların son modellerine yetişmesi zaten çok zor. Türkiye olarak bu ülkelerin zaten 20 yıl gerisindeyiz ama onların önüne geçmek istiyorsak kendi markalarımızı öne çıkarmamız gerekmez mi ?</p><p>Kendini geliştirme açısından kabin konforu şikayetleri üzerine 9115 modelinde iyileştirmeler yapılmış ve 115 hp gücünde bir traktör üretilmiş bunlar sanayisi emekleme durumunda olan bir ülke için güzel adımlardır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lannister, post: 1366645, member: 87500"] Öncelikle iş bitiminde felç olma gibi bir durum söz konusu olmuyor. Çünkü bu tarz sonuçlar kabinsiz traktörlerde oluyor genelde. Bazen üniversal 643 traktörle iş yaptığım oluyor o yüzden dediğinizi tam anlamıyla hissettim. Çünkü kabin, müzik, çekiş gücü ve klima insanı fiziki ve psikolojik anlamda etkileyen faktörler. Sizin Fiat kullanıcısı olduğunuzu ve yukarıda yazılanlardan bıktığınızı da daha önceki yazılarınızdan okumuştum hatta marşa basmak istemediğinizi bile yazmışsınız. Etkileşiminiz yüksek olduğundan sık sık yazılarınıza denk gelir ve okurum; bu nedenle fikirlerinizin çok açık, geniş olduğunun, hedeflerinizin büyük olduğunun ve çiftçiliği dünya çapında takip ettiğinizin de farkındayım. Fakat bu fikirleri hayata geçirmek isterken çevrenizi değerlendirmek, bütçenizi ve elinizdeki imkanları iyi tartmak gerek; Anadolu çiftçisini durduran en büyük etkenlerde aslında bunlar. Bu yüzden bütçemize uygun olarak bunu tercih ettik. Sizin şikayetçi olduğunuz durumları bu traktörde Allaha şükür hiç yaşamadık.[B] ''yalvara yakara'' mal satmayı Allah hiç bir kuluna nasip etmesin bu kadar hırslanmanızın nedenini anlamış değilim daha önce Tümosan kullandınız mı?[/B] - Hayır ironi yapmadım. Yukarıda belirttiğim gibi fikirlerinizi az çok biliyorum ve yanıldığınız yer şurası 1975 te kurulan Tümosan gibi bir firmayı sanayi devrimi yapan ve dünyanın en büyük ekonomik güçleri arasında yer alan ülkelerin firmalarıyla karşılaştırmanız. Bu firmalar çok köklü, pazarları geniş ve bütçeleri büyük firmalar. Bunlarla kıyaslamak zaten doğru değil; kendini geliştirme yönünden bu firmaların son modellerine yetişmesi zaten çok zor. Türkiye olarak bu ülkelerin zaten 20 yıl gerisindeyiz ama onların önüne geçmek istiyorsak kendi markalarımızı öne çıkarmamız gerekmez mi ? Kendini geliştirme açısından kabin konforu şikayetleri üzerine 9115 modelinde iyileştirmeler yapılmış ve 115 hp gücünde bir traktör üretilmiş bunlar sanayisi emekleme durumunda olan bir ülke için güzel adımlardır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN 8105
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt