PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tümosan 8175 mi case jx75c mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emrah ağan" data-source="post: 796667" data-attributes="member: 45519"><p><strong>Ynt: tümosan 8175 mi case jx75c mi</strong></p><p></p><p>arkadaşım ben senin yerinde olsam ne case ne tümo alırım.85000 civarına benim önereceğim tek traktör deutz-fahr agrolüx 410 dur.4 silindir uzun ömürlü ve ekonomik deutz motoru ,güçlü kuyruk mili,3000 kg verimli hidroliği güçlü fren sistemi,yüksek çekiş gücüyle,15 ileri 15 vites ve 40 km hız özelliği ve dayanıklılığıyla bu fiyata alınacak motor derim.eğer bulunduğun yerde deutz bayisi varsa mutlaka bir incelemeni tavsiye ederim.mevlam gönlüne versin.new holland kullanıcısı olduğumu da belirteyim...case bence nh nin kardeşi...lift o matik bile yok!..tümo eski düzen kaç senelik teknoloji.konfor yok çekiş var...bu paraya bence avrupa motor daha mantıklı...sonra pişman olma...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emrah ağan, post: 796667, member: 45519"] [b]Ynt: tümosan 8175 mi case jx75c mi[/b] arkadaşım ben senin yerinde olsam ne case ne tümo alırım.85000 civarına benim önereceğim tek traktör deutz-fahr agrolüx 410 dur.4 silindir uzun ömürlü ve ekonomik deutz motoru ,güçlü kuyruk mili,3000 kg verimli hidroliği güçlü fren sistemi,yüksek çekiş gücüyle,15 ileri 15 vites ve 40 km hız özelliği ve dayanıklılığıyla bu fiyata alınacak motor derim.eğer bulunduğun yerde deutz bayisi varsa mutlaka bir incelemeni tavsiye ederim.mevlam gönlüne versin.new holland kullanıcısı olduğumu da belirteyim...case bence nh nin kardeşi...lift o matik bile yok!..tümo eski düzen kaç senelik teknoloji.konfor yok çekiş var...bu paraya bence avrupa motor daha mantıklı...sonra pişman olma... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tümosan 8175 mi case jx75c mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt