PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tumosan 8185yada erkunt 80.4 luks karar veremedım bılgılerınıze sunuyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FatihEFE" data-source="post: 934512" data-attributes="member: 55057"><p><strong>Ynt: tumosan 8185yada erkunt 80.4 luks karar veremedım bılgılerınıze sunuyorum</strong></p><p></p><p>konuyu baştan sona okudum gece gece </p><p>hayretler içerisindeyim</p><p>hayret etmedim yani hayret etmekten fazlası hayretler içerisindeyim</p><p>2012 2013 de ucuz blok kullanılmış 2014 den sonra değiştirilmiş kaliteli blok kullanılmış diyor bayi</p><p><span style="color: red">1)</span> ciddi bir firmanın bu ürünleri geri çağırıp değiştirmesi lazım</p><p><span style="color: red">2)</span> hadi diyelim kaliteli dökmeye başladılar blokları <a href="http://www.trakkulup.net/index.php?action=profile;u=63255" target="_blank">igermen</a> arkadaşa neden ısrarla aynı kalitesiz bloğu gönderiyorlar</p><p><span style="color: red">3)</span>mademki bu bloklar kalitesiz döküldü kalitelisini neden dökmüyorlar</p><p>bence bayi bir gerçeği gördüğü ve bildiği halde satışları kesilmesin diye yalan söylüyor</p><p><span style="color: red">4)</span> @çiftçilikhayatı arkadaşın dediği gibi 2500 kg kaldırma kapasitesi olan bi hidrolik 800 kg lık mibzerle nasıl bölünür </p><p><span style="color: red">5)</span> firma bunun çözümü olarak nasıl mibzer takma der elle mi ekeceksin ürünü </p><p><span style="color: red">6)</span>bu gün disk çapı 56cm iş genişliği 270 cm bir goblenin ağırlığı 800 ile 1 ton arasında </p><p>o zaman ne diyecek fabrika goble çekme</p><p><span style="color: red">7)</span>asılır tip pulverizatörün kapasitesi 400 ile 1 ton arasında </p><p>o zaman ne diyecek fabrika 400 litrelikle ilaçlama yap 800 lük varsa yarım doldur</p><p>ben eski tip mibzerle ekecek küçük kazayağı ile iş görecek 400lt ile ilaçlama yapacak olduktan sonra o işi çarpılı 135lede yaparım zaten ne diye 65 hp çiftçeker traktör alayım</p><p>eğer bu okuduklarım doğruysa tümosana bulaşmamak en iyisi</p><p>en iyi cevabıda tüketici olarak biz veririz zaten diyecem ama devlet ihaleleri ile yine yolunu bulur onlar olan kapatılan traktör fabrikasının işçileriyle tümosanı tercih etmiş çiftçiye olur işte ona canım yanıyor</p><p></p><p>not: birde değiştirelim deyip üstüne 25 bin fark istemişler üstüne 25i verdikten sonra yine tümosan alırmı acaba adam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatihEFE, post: 934512, member: 55057"] [b]Ynt: tumosan 8185yada erkunt 80.4 luks karar veremedım bılgılerınıze sunuyorum[/b] konuyu baştan sona okudum gece gece hayretler içerisindeyim hayret etmedim yani hayret etmekten fazlası hayretler içerisindeyim 2012 2013 de ucuz blok kullanılmış 2014 den sonra değiştirilmiş kaliteli blok kullanılmış diyor bayi [color=red]1)[/color] ciddi bir firmanın bu ürünleri geri çağırıp değiştirmesi lazım [color=red]2)[/color] hadi diyelim kaliteli dökmeye başladılar blokları [url=http://www.trakkulup.net/index.php?action=profile;u=63255]igermen[/url] arkadaşa neden ısrarla aynı kalitesiz bloğu gönderiyorlar [color=red]3)[/color]mademki bu bloklar kalitesiz döküldü kalitelisini neden dökmüyorlar bence bayi bir gerçeği gördüğü ve bildiği halde satışları kesilmesin diye yalan söylüyor [color=red]4)[/color] @çiftçilikhayatı arkadaşın dediği gibi 2500 kg kaldırma kapasitesi olan bi hidrolik 800 kg lık mibzerle nasıl bölünür [color=red]5)[/color] firma bunun çözümü olarak nasıl mibzer takma der elle mi ekeceksin ürünü [color=red]6)[/color]bu gün disk çapı 56cm iş genişliği 270 cm bir goblenin ağırlığı 800 ile 1 ton arasında o zaman ne diyecek fabrika goble çekme [color=red]7)[/color]asılır tip pulverizatörün kapasitesi 400 ile 1 ton arasında o zaman ne diyecek fabrika 400 litrelikle ilaçlama yap 800 lük varsa yarım doldur ben eski tip mibzerle ekecek küçük kazayağı ile iş görecek 400lt ile ilaçlama yapacak olduktan sonra o işi çarpılı 135lede yaparım zaten ne diye 65 hp çiftçeker traktör alayım eğer bu okuduklarım doğruysa tümosana bulaşmamak en iyisi en iyi cevabıda tüketici olarak biz veririz zaten diyecem ama devlet ihaleleri ile yine yolunu bulur onlar olan kapatılan traktör fabrikasının işçileriyle tümosanı tercih etmiş çiftçiye olur işte ona canım yanıyor not: birde değiştirelim deyip üstüne 25 bin fark istemişler üstüne 25i verdikten sonra yine tümosan alırmı acaba adam [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tumosan 8185yada erkunt 80.4 luks karar veremedım bılgılerınıze sunuyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt