PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tumosan 8185yada erkunt 80.4 luks karar veremedım bılgılerınıze sunuyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="igermen" data-source="post: 934636" data-attributes="member: 57705"><p><strong>Ynt: tumosan 8185yada erkunt 80.4 luks karar veremedım bılgılerınıze sunuyorum</strong></p><p></p><p>evet tümosanı bölen mibzer o yasin diklibakarsan hem asılı hem de çekili tümosan tamirdeykene köyün içerisinde 20 dekar biryerektik bizim buralarda arazi yolları çok dar olduğu için sürekli çekili kullanamıyoruz meçberen hidroliğe takıyoruz birdeşu var komşu köydeki arkadaşta tek çekerivar ve osadece pulluk diskaro gibi ekipman takıyor ve onunda ikisefer patladı videoda saddece karaltı var diyorsun ama patlayanyer net olarak gönüyor ha massey onu zaten kaldıramazki ama 250g masseyin çektiği mibzeri tümosanın taşıyamayıp gövdeyi patlatması çok çok ayıp bence</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="igermen, post: 934636, member: 57705"] [b]Ynt: tumosan 8185yada erkunt 80.4 luks karar veremedım bılgılerınıze sunuyorum[/b] evet tümosanı bölen mibzer o yasin diklibakarsan hem asılı hem de çekili tümosan tamirdeykene köyün içerisinde 20 dekar biryerektik bizim buralarda arazi yolları çok dar olduğu için sürekli çekili kullanamıyoruz meçberen hidroliğe takıyoruz birdeşu var komşu köydeki arkadaşta tek çekerivar ve osadece pulluk diskaro gibi ekipman takıyor ve onunda ikisefer patladı videoda saddece karaltı var diyorsun ama patlayanyer net olarak gönüyor ha massey onu zaten kaldıramazki ama 250g masseyin çektiği mibzeri tümosanın taşıyamayıp gövdeyi patlatması çok çok ayıp bence [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tumosan 8185yada erkunt 80.4 luks karar veremedım bılgılerınıze sunuyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt