PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Çekimler)
Tümosan 82-80 herg ediyor......
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şaban.muhtar" data-source="post: 468405" data-attributes="member: 38457"><p><strong>Ynt: Tümosan 82-80 herg ediyor......</strong></p><p></p><p>arkadaşlar inanın bizdeki 8280 tümo çok farklı.. farlı olduğunu size şöle açıklayayım. biraz uzun olacak ama.. şimdi biz bayiden 8280 bir tümo altık.. hemen çifte koştuk tarla 25 dönüm..iyide rampası var.. tümo bu tarlada içerden teprajı tırnağını kırmış tepraj boşa cıktı.. zar zur eve gedirdik.. servis geldi.. motor bölünecek dedi.. motora kradi filan kullanmamıştık... kardeşim kabul etti.. bnde kesinlikle kabul etmem dedim.iyikide kabul etmemişim.. bu tümodan öncede bir tümomuz vardı.. o ilk çıkanlarındandı kırmızı kasa idi yeni modeldi.o da arza vermişdi... motoru kimse görmeden gece böldüler sabaha yaptılar.buda böle olunca işde bnde kesinlikle bu kez olmaz dedim bıktım artık bu bölünmelerden.... ve başka sıfır tümoyu gedirdiler.. tarlamız yarıda kalmıştı ya bozulan tümo o tarlayı rampa yukarı 2 nin 3 le zor gidiyordu.. 4 lü 14 ile.... yeni gelen tümo şimkidi yani 2 nin 4 ile hiç duymuyorr.. çok farlı çıktı bizde hayret ettik.. ama bizdeki tümo siyah ağırlıklı. siyah gövde...gittik arkadaşamıza bizden 15 gün sonra yine bir tümo altık oda bizimki kadar gitmiyor beraber sürdük hemde bizimkinden fazla yaktı olaylar böle arkadaşlar başını ağrıttıysam özürr biraz uzun hikaye oldu......durum bu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şaban.muhtar, post: 468405, member: 38457"] [b]Ynt: Tümosan 82-80 herg ediyor......[/b] arkadaşlar inanın bizdeki 8280 tümo çok farklı.. farlı olduğunu size şöle açıklayayım. biraz uzun olacak ama.. şimdi biz bayiden 8280 bir tümo altık.. hemen çifte koştuk tarla 25 dönüm..iyide rampası var.. tümo bu tarlada içerden teprajı tırnağını kırmış tepraj boşa cıktı.. zar zur eve gedirdik.. servis geldi.. motor bölünecek dedi.. motora kradi filan kullanmamıştık... kardeşim kabul etti.. bnde kesinlikle kabul etmem dedim.iyikide kabul etmemişim.. bu tümodan öncede bir tümomuz vardı.. o ilk çıkanlarındandı kırmızı kasa idi yeni modeldi.o da arza vermişdi... motoru kimse görmeden gece böldüler sabaha yaptılar.buda böle olunca işde bnde kesinlikle bu kez olmaz dedim bıktım artık bu bölünmelerden.... ve başka sıfır tümoyu gedirdiler.. tarlamız yarıda kalmıştı ya bozulan tümo o tarlayı rampa yukarı 2 nin 3 le zor gidiyordu.. 4 lü 14 ile.... yeni gelen tümo şimkidi yani 2 nin 4 ile hiç duymuyorr.. çok farlı çıktı bizde hayret ettik.. ama bizdeki tümo siyah ağırlıklı. siyah gövde...gittik arkadaşamıza bizden 15 gün sonra yine bir tümo altık oda bizimki kadar gitmiyor beraber sürdük hemde bizimkinden fazla yaktı olaylar böle arkadaşlar başını ağrıttıysam özürr biraz uzun hikaye oldu......durum bu [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Çekimler)
Tümosan 82-80 herg ediyor......
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt