PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosan 82 80 otomatik yapmıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 878350" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Ynt: Tümosan 82 80 otomatik yapmıyor</strong></p><p></p><p>Ben her türlü yardımcı olurum hidrolikler üç marka olduğu için sorunları farklı iyi bir usta çözer senin sorununu bizim servis ibrahim usta kesin çözer.</p><p>Dediğim gibi kafana takma hidrolik çalışır, iyi tecrübeli bir usta tarlada hafif ve ağır ekipman ile görecek traktörü deneyecek.</p><p>Sıkıntı içeriden olabilir bağlantılardaki boşluklardan olabilir, aşınmış parça olabilir sen bir şeyleri yanlış yapıyor olabilirsin .</p><p>Bizde yaşadık benzer sorunlar ama doğru usta ile halloluyor iş hiç hidrolik sıkıntım yok şu an.</p><p>Ama dediğim gibi servis ustam olmasa satardım ben ilk tümosanı bir daha almazdım.</p><p>Tecrübeli usta önemli, çok memnun olanlar çok burada senin traktörden bir tanesi 11 bin saatte rektefe yaptı hala çeltik işinde kullanıyor, biri vefat etti senin gibi ilk zamanlar hidroliklerinden için satacam bu traktörü derdi ama yıllardan beri kullanıyor</p><p>bizim usta ayarlar hidrolikleri çalıştırır, birde unutmadan yan kaskı kollarının yaylı pimlerini takarken iç deliklere sabitleme dörtparmak sağa sola sallansın ekipman, iç deliklere sabitlersen kollar inip kalkarken kasıntı yapar hidroliğe yine çalışmaz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 878350, member: 25443"] [b]Ynt: Tümosan 82 80 otomatik yapmıyor[/b] Ben her türlü yardımcı olurum hidrolikler üç marka olduğu için sorunları farklı iyi bir usta çözer senin sorununu bizim servis ibrahim usta kesin çözer. Dediğim gibi kafana takma hidrolik çalışır, iyi tecrübeli bir usta tarlada hafif ve ağır ekipman ile görecek traktörü deneyecek. Sıkıntı içeriden olabilir bağlantılardaki boşluklardan olabilir, aşınmış parça olabilir sen bir şeyleri yanlış yapıyor olabilirsin . Bizde yaşadık benzer sorunlar ama doğru usta ile halloluyor iş hiç hidrolik sıkıntım yok şu an. Ama dediğim gibi servis ustam olmasa satardım ben ilk tümosanı bir daha almazdım. Tecrübeli usta önemli, çok memnun olanlar çok burada senin traktörden bir tanesi 11 bin saatte rektefe yaptı hala çeltik işinde kullanıyor, biri vefat etti senin gibi ilk zamanlar hidroliklerinden için satacam bu traktörü derdi ama yıllardan beri kullanıyor bizim usta ayarlar hidrolikleri çalıştırır, birde unutmadan yan kaskı kollarının yaylı pimlerini takarken iç deliklere sabitleme dörtparmak sağa sola sallansın ekipman, iç deliklere sabitlersen kollar inip kalkarken kasıntı yapar hidroliğe yine çalışmaz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosan 82 80 otomatik yapmıyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt