PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosan 8280 8+2 ve 12+3 vites farkları?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1014731" data-attributes="member: 25443"><p><strong>Cevap: Ynt: Tümosan 8280 8+2 ve 12+3 vites farkları?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Tek çeker 96 model kullanıyorum demiştim çift çeker 2007 model 90 lık ta var </p><p></p><p>Tek çeker 82 , 82 hp 3600 kg civarı ön ağırlıkları ile tabi, nakliye ye çok uygun değil tabi 60 lık yada 74 olsa biraz daha uygun olur.</p><p></p><p>Bunların Hidrolıkleri sıkıntı olabilir tabi anlayan usta olursa hiç sıkıntı olmaz çünkü iyi ayarlanırsa güzel çalışır.</p><p></p><p>Asansör çekide kullanırım aşağı yukarı oynarım bayırda çeki ile , engebeli arazide tek dingil romork olursa çok güzel olur 80 66 tek çeker gibi asılır hiç korkma </p><p></p><p>Ön takımları frenleri süper motoru şanzımanıda defransiyeli bana hiç sıkıntı çıkarmadı , ufak tefek bakım ile gider, yerli sonuçta parçası ucuz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1014731, member: 25443"] [b]Cevap: Ynt: Tümosan 8280 8+2 ve 12+3 vites farkları?[/b] Tek çeker 96 model kullanıyorum demiştim çift çeker 2007 model 90 lık ta var Tek çeker 82 , 82 hp 3600 kg civarı ön ağırlıkları ile tabi, nakliye ye çok uygun değil tabi 60 lık yada 74 olsa biraz daha uygun olur. Bunların Hidrolıkleri sıkıntı olabilir tabi anlayan usta olursa hiç sıkıntı olmaz çünkü iyi ayarlanırsa güzel çalışır. Asansör çekide kullanırım aşağı yukarı oynarım bayırda çeki ile , engebeli arazide tek dingil romork olursa çok güzel olur 80 66 tek çeker gibi asılır hiç korkma Ön takımları frenleri süper motoru şanzımanıda defransiyeli bana hiç sıkıntı çıkarmadı , ufak tefek bakım ile gider, yerli sonuçta parçası ucuz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosan 8280 8+2 ve 12+3 vites farkları?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt