PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Alıntılar)
tümosan 90.80 ile kubota m9540 kapışması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Gökhan Özkan" data-source="post: 424184" data-attributes="member: 6784"><p><strong>Ynt: tümosan 90.80 ile kubota m9540 kapışması</strong></p><p></p><p></p><p>---2006 yılında td 85 i 66000 nakit 3 sene vadeyle 91000 e alındı.bugün 45000 ediyor.sen buna kazıklanma değil diyosan ben bişey demiyorum</p><p>---İthal traktörün parçası pahalı demişsin doğru pahalı,ben ithal alın demiyorum ki neden yerli kaliteli üretmiyor ve buna rağmen ithal parasına satılıyor...?erkunt 80.4 listesi 78500 hadi sen 75000 e al.mf 5425 i de 90000 al.arada 15 bin fark var.ama yan yana koysan mf nin kabini 1 erkunt değerindedir.sömürgecilik bu değilde ney? Kazıklanmak bu değilde ney ?</p><p>---65-46 ,70-56 arazili traktör dmişsin.yani çiftçeker demek istediğini düşünerek cevap veriyorum.93 model 80-66 çiftçeker vardı.motoru çiftçekere alınca o zamanın ustalarının deyimiyle sarhoş olurdu motor.v kayışı çıkardı kendi kendine.ön ve arka tekerlerin devirleri birbirine uymazdı.hoplaya zıplaya giderdi çiftçekerdeyken yolda.hatırlarmısın bilmem o yılarda traktör deyince mf ve fiat derlerdi.92 yılında mf 398 i getirdi.tahminen 97 de çiftçekeri vardı.Aynı yıllarda 285s nin de çiftçekeri geldi ve 4255,6180 girdi.karşı atak fiatta L95 i getirdi.senin bahsettiğin bu 65-46 filan 90 lı yıllardan öncemiydi???</p><p>---bu yıllara kadar bizi uzel ve koç sömürdü.5 para etmez motorları bize sattılar.avrupada 70 li yıllarda çiftçeker varken senin koçun 90 lı yıllardan sonra getirdi ve tektük.haberimi yoktu çiftçeker üretiminden yoksa tek çekerde henüz sömürü işi bitmemişmiydi???</p><p>---benim bu videodaki yapılan şeyin ters olduğunu söylüyorum.burada tümosan kubatayı geçememiştir.veya kubota tümosana yenilmemiştir.o gördüğünüz tümosanın 78 model 780 tümosanla ne farkı var biri bana anlatsın.benim videoya yorumum tümosan erkunt vs böyle çekiştirmekle tarlada bi şekilde geçmekle marka olunmayacağını ve teknolojilerini geliştirmedikçe BİLİNÇLİ çiftçilerin bu traktörleri almayacaklarını söylemek isterim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gökhan Özkan, post: 424184, member: 6784"] [b]Ynt: tümosan 90.80 ile kubota m9540 kapışması[/b] ---2006 yılında td 85 i 66000 nakit 3 sene vadeyle 91000 e alındı.bugün 45000 ediyor.sen buna kazıklanma değil diyosan ben bişey demiyorum ---İthal traktörün parçası pahalı demişsin doğru pahalı,ben ithal alın demiyorum ki neden yerli kaliteli üretmiyor ve buna rağmen ithal parasına satılıyor...?erkunt 80.4 listesi 78500 hadi sen 75000 e al.mf 5425 i de 90000 al.arada 15 bin fark var.ama yan yana koysan mf nin kabini 1 erkunt değerindedir.sömürgecilik bu değilde ney? Kazıklanmak bu değilde ney ? ---65-46 ,70-56 arazili traktör dmişsin.yani çiftçeker demek istediğini düşünerek cevap veriyorum.93 model 80-66 çiftçeker vardı.motoru çiftçekere alınca o zamanın ustalarının deyimiyle sarhoş olurdu motor.v kayışı çıkardı kendi kendine.ön ve arka tekerlerin devirleri birbirine uymazdı.hoplaya zıplaya giderdi çiftçekerdeyken yolda.hatırlarmısın bilmem o yılarda traktör deyince mf ve fiat derlerdi.92 yılında mf 398 i getirdi.tahminen 97 de çiftçekeri vardı.Aynı yıllarda 285s nin de çiftçekeri geldi ve 4255,6180 girdi.karşı atak fiatta L95 i getirdi.senin bahsettiğin bu 65-46 filan 90 lı yıllardan öncemiydi??? ---bu yıllara kadar bizi uzel ve koç sömürdü.5 para etmez motorları bize sattılar.avrupada 70 li yıllarda çiftçeker varken senin koçun 90 lı yıllardan sonra getirdi ve tektük.haberimi yoktu çiftçeker üretiminden yoksa tek çekerde henüz sömürü işi bitmemişmiydi??? ---benim bu videodaki yapılan şeyin ters olduğunu söylüyorum.burada tümosan kubatayı geçememiştir.veya kubota tümosana yenilmemiştir.o gördüğünüz tümosanın 78 model 780 tümosanla ne farkı var biri bana anlatsın.benim videoya yorumum tümosan erkunt vs böyle çekiştirmekle tarlada bi şekilde geçmekle marka olunmayacağını ve teknolojilerini geliştirmedikçe BİLİNÇLİ çiftçilerin bu traktörleri almayacaklarını söylemek isterim... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Alıntılar)
tümosan 90.80 ile kubota m9540 kapışması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt