PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Alıntılar)
tümosan 90.80 ile kubota m9540 kapışması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 424279" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: tümosan 90.80 ile kubota m9540 kapışması</strong></p><p></p><p>Şimdi burda tartışmaya gerek yok. Hiç biri sizin babanızın markası değil. Eskiden de bir çok motorun çift çekeri vardı. Ama Türkiye de yoktu. Şimdi eski teknoloji motorla yeni teknoloji motor asla bir olmaz. Eski motorlar da elektronik olmadığı için şöför de binse sert de sürse malına pek acımasada pek fazla bir şey olmaz. Ama yeni motorlarda teknoloji var. Ha o teknoloji neye yarıyor dediğin zaman ilerlemeyi sağlıyor. Bir mala katılan her özellik fiyat olarak yansır ama bu senin yaptığın işin güzelliğine de yansır. Eski motorlarda en basitinden söyleyeyim arıza kaynağını gösteren sistem yoktu. Ve bu bir arızada masraa yol açıyordu. Şimdi ise sana arıza kodunu veriyor. Tabi bu ithal motorlar için. Şunu da söyleyeyim. Bizde 32 dönüm toprak var. 74-80 DTK var. Motordan memnunum ama iş yaparken hani konforlu değil insanı sakat bile eder. Eskiye bağlı kalmayalım beyler. Bence yeniyi kullanmaktan korkmayalım. Yeni teknoloji her zaman iyidir. Bence biraz dikkatli kullanarak çokda güzel iş yapabiliriz. Ha meblağ konusunda sıkıntın vardır parana göre motor alırsın. Ama gidipte başkası için başkası adına kullanmadığınız motor hakkında haksız eleştiri yapmayın. Tümosan bölündüğünde hemen Tümosanı karalamışlardı bazı arkadaşlar şimdi de Tümosanı yere göğe sığdıramıyorsunuz. Ben önüme gelen her motoru kullanırım hiçte marka taraftarlığım yok. Sevdiğim markalar elbet var. Ama öyle taraftar değilim birbirimizi kıracak kadar. Bizde Tümosan var. Tümosanın ne olduğunu kapasitesinin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. İnanın Tümosan ile ben goble çektim 2 hafta önce dönerken ileri geri ileri geri 2-3 sefer de manevra yapıyorum. Ama şu Kubota da olan hidrolik shuttle ve dönme açısı ve kapalı sistem Tümosana basar arkadaşlar isterseniz bana kızın. Bunlar doğrulardır. Tümosan da ileri geri yapacam diye sert olan debriyajı ile ayağın ağrır( klasik tip ). Dönerken tekrar ileri geri ve toprak çiğnersin. Ön tarafı açık içine her şey girebilir. Çeltikte kullanan bir kişiyi dinledim 2 tane 82-80 DTK sı var. 2 senede bir önleri açtırıyorum dedi. Daha isterseniz KUBOTA ya dünyanın en dandik markası diyin. Beni bilen bliyor bu iş için yalan atmayacağımıda biliyor. Bence parası ve işi ona göre olan insanlar yeni teknoloji motor alsınlar. Bizim burada ben çok gördüm 110-90 alanları. Her sene her sezon başlangıcında sanayiye gelip yatıyorlar. Artık o makina kullanıla kullanıla içindeki tüm malzemeler yıpranmış. Dikkat edelim lütfen ve tahrik olmayalım !!! Yorumlarımızı saygı çerçevesinde yapalım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 424279, member: 919"] [b]Ynt: tümosan 90.80 ile kubota m9540 kapışması[/b] Şimdi burda tartışmaya gerek yok. Hiç biri sizin babanızın markası değil. Eskiden de bir çok motorun çift çekeri vardı. Ama Türkiye de yoktu. Şimdi eski teknoloji motorla yeni teknoloji motor asla bir olmaz. Eski motorlar da elektronik olmadığı için şöför de binse sert de sürse malına pek acımasada pek fazla bir şey olmaz. Ama yeni motorlarda teknoloji var. Ha o teknoloji neye yarıyor dediğin zaman ilerlemeyi sağlıyor. Bir mala katılan her özellik fiyat olarak yansır ama bu senin yaptığın işin güzelliğine de yansır. Eski motorlarda en basitinden söyleyeyim arıza kaynağını gösteren sistem yoktu. Ve bu bir arızada masraa yol açıyordu. Şimdi ise sana arıza kodunu veriyor. Tabi bu ithal motorlar için. Şunu da söyleyeyim. Bizde 32 dönüm toprak var. 74-80 DTK var. Motordan memnunum ama iş yaparken hani konforlu değil insanı sakat bile eder. Eskiye bağlı kalmayalım beyler. Bence yeniyi kullanmaktan korkmayalım. Yeni teknoloji her zaman iyidir. Bence biraz dikkatli kullanarak çokda güzel iş yapabiliriz. Ha meblağ konusunda sıkıntın vardır parana göre motor alırsın. Ama gidipte başkası için başkası adına kullanmadığınız motor hakkında haksız eleştiri yapmayın. Tümosan bölündüğünde hemen Tümosanı karalamışlardı bazı arkadaşlar şimdi de Tümosanı yere göğe sığdıramıyorsunuz. Ben önüme gelen her motoru kullanırım hiçte marka taraftarlığım yok. Sevdiğim markalar elbet var. Ama öyle taraftar değilim birbirimizi kıracak kadar. Bizde Tümosan var. Tümosanın ne olduğunu kapasitesinin ne olduğunu gayet iyi biliyorum. İnanın Tümosan ile ben goble çektim 2 hafta önce dönerken ileri geri ileri geri 2-3 sefer de manevra yapıyorum. Ama şu Kubota da olan hidrolik shuttle ve dönme açısı ve kapalı sistem Tümosana basar arkadaşlar isterseniz bana kızın. Bunlar doğrulardır. Tümosan da ileri geri yapacam diye sert olan debriyajı ile ayağın ağrır( klasik tip ). Dönerken tekrar ileri geri ve toprak çiğnersin. Ön tarafı açık içine her şey girebilir. Çeltikte kullanan bir kişiyi dinledim 2 tane 82-80 DTK sı var. 2 senede bir önleri açtırıyorum dedi. Daha isterseniz KUBOTA ya dünyanın en dandik markası diyin. Beni bilen bliyor bu iş için yalan atmayacağımıda biliyor. Bence parası ve işi ona göre olan insanlar yeni teknoloji motor alsınlar. Bizim burada ben çok gördüm 110-90 alanları. Her sene her sezon başlangıcında sanayiye gelip yatıyorlar. Artık o makina kullanıla kullanıla içindeki tüm malzemeler yıpranmış. Dikkat edelim lütfen ve tahrik olmayalım !!! Yorumlarımızı saygı çerçevesinde yapalım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Alıntılar)
tümosan 90.80 ile kubota m9540 kapışması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt