PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Çekimler)
TÜMOSAN AV da
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gezegen" data-source="post: 332788" data-attributes="member: 26407"><p><strong>Ynt: TÜMOSAN AV da</strong></p><p></p><p>arkadaşlar bende avı ve dogayı çok severim 5 tane tüfegim var biri elyaapımı 2 si avrupa 2 yerli en çokda domuz avına giderdim 2004de dangaloşun biri tüfegini boşandırdı 4 metreden sol diz altına ne kemik kaldı ne damar 4 yıl yürüyemedim 3 defa amaliyat oldum eenson 2010 un başlarında ameliyat oldum çok şükür şimdi iyileştim ama çektigimi bir ben birde allah bilir .ava gitmezmisin de giderim ama her adamla gitmem benden tavsiye domuz avını bilmeyen adamla gitmeyin. kurşun sasçmaya benzemez mesafe uzakta olsa yakalar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gezegen, post: 332788, member: 26407"] [b]Ynt: TÜMOSAN AV da[/b] arkadaşlar bende avı ve dogayı çok severim 5 tane tüfegim var biri elyaapımı 2 si avrupa 2 yerli en çokda domuz avına giderdim 2004de dangaloşun biri tüfegini boşandırdı 4 metreden sol diz altına ne kemik kaldı ne damar 4 yıl yürüyemedim 3 defa amaliyat oldum eenson 2010 un başlarında ameliyat oldum çok şükür şimdi iyileştim ama çektigimi bir ben birde allah bilir .ava gitmezmisin de giderim ama her adamla gitmem benden tavsiye domuz avını bilmeyen adamla gitmeyin. kurşun sasçmaya benzemez mesafe uzakta olsa yakalar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Çekimler)
TÜMOSAN AV da
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt