PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN CER SİSTEMİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Black.Boyss.37" data-source="post: 934460" data-attributes="member: 19401"><p><strong>Ynt: TÜMOSAN CER SİSTEMİ</strong></p><p></p><p>Distan cerli traktorun on ve arka teker mesafeside uzadigi icin cekisi daha cok artiyor 480 ve 240 ligin arasinda bir agirlik farki yoktur fakat 480 daha iyi tirmanir fiat traktorlerin dizaynida buna gore yapilmistir benim en sevdigim yönü agir yuklerde motor adeta anirarak gaz yerken ceerlerin otmesi ayri bir hava katar. Fakat bu distan cerli daha performansli anlamina gelmesin ikisinin performansida aynı gucdeki makinalar için farketmez bizim usta devirsiz kullanildiginda ceerler bosluk yapar dedi vitesinde ve devirli kulanin dedi cer sostemi vurdurmaya el verisli degil ve benim gozlemim geri geri dıştan ceerli makina düz akislere gore daha zayıf kaliyor. Fakat ileri ve arkada ramork varsa distan cerrli traktor cok daha avantaj kazaniyor yükü tamamen absorbe ettigi icin daha fazla performans sagliyor. Rampaya gelince bu tamamen sanzuman ve motor uyumu ile alakali arkadaslar ceerlerin bununla alakasi yok icten yada distan olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black.Boyss.37, post: 934460, member: 19401"] [b]Ynt: TÜMOSAN CER SİSTEMİ[/b] Distan cerli traktorun on ve arka teker mesafeside uzadigi icin cekisi daha cok artiyor 480 ve 240 ligin arasinda bir agirlik farki yoktur fakat 480 daha iyi tirmanir fiat traktorlerin dizaynida buna gore yapilmistir benim en sevdigim yönü agir yuklerde motor adeta anirarak gaz yerken ceerlerin otmesi ayri bir hava katar. Fakat bu distan cerli daha performansli anlamina gelmesin ikisinin performansida aynı gucdeki makinalar için farketmez bizim usta devirsiz kullanildiginda ceerler bosluk yapar dedi vitesinde ve devirli kulanin dedi cer sostemi vurdurmaya el verisli degil ve benim gozlemim geri geri dıştan ceerli makina düz akislere gore daha zayıf kaliyor. Fakat ileri ve arkada ramork varsa distan cerrli traktor cok daha avantaj kazaniyor yükü tamamen absorbe ettigi icin daha fazla performans sagliyor. Rampaya gelince bu tamamen sanzuman ve motor uyumu ile alakali arkadaslar ceerlerin bununla alakasi yok icten yada distan olsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN CER SİSTEMİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt