PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosan döküm kalitesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 736304" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: Tümosan döküm kalitesi</strong></p><p></p><p>YA BU KÖYLÜ TUMOSAN DUSMANIDIR NEDIR YADA ERKUNTTA MI CALISIYOR ANLAM VEREMEDIM YALNIZ PAYLASTIGI BILGILER ASILSIZ YAZDIGI YAZIDA BIR TANE TUMOSAN YAZISI BULAMASSINIZ GITMIS NELER KOPYALAYIP YAPISTIRIYOR BUYUK YAZIYLA O tümosanları kendı eklemıs </p><p></p><p>GECEN YINE ATIP TUTUYORDU 58 KISMETLERDE KESINLIKLE HINDISTAN MOTORU KULLANILMAMAKTADIR DIYE AMA ERKUNT KOCAMAN ORAYA SONALIKA MOTORLU DIYE YAZINCA DEDIKLERI İÇİNDE PATLADI KIMSE FARKINDA DEĞİL </p><p></p><p> araştır sen bul aslını </p><p></p><p>sen erkuntla dalga geçerken iyi..tümosan olunca işler degişti..</p><p>tümosana niye düşman olayım </p><p> erkunt benim fabrikam degil parası bana da gelmiyor...ben bukadar biliyorum sen daha iyi biliyorsun...</p><p>tümosan yıllar önce çin le işbirliği yaptı..newhollandın lisansı ile üretim yapan bir firma..</p><p> tümosan gelişirse başakta gelişir erkunda gelişir böyle olunca sen daha iyi tümosana binersin bir başkası başaga bende erkunta binerim..</p><p> senin destek olacagın yerde savaş açıyorsun sanki yunanistan dan geldi erkunt oraya gidiyor parası..</p><p>binlerce insan çalışıyor ekmek iş buluyor bu ülke için senin için kazanç degilde ne ..</p><p> erkunt teşekür etmen lazımken karalama yapıyorsun..erkunt sayesinde konforu 4 çekeri tanıdı bu millet..</p><p>erkun bir adım giderse tümosan 4 adım gitsin başak 10 adım gitsin sen de faydalan millette...kırkırı bırak burada yazmakla güüşler saçmkla iş olmaz..üretime katıl da ülke de senden fayda görsün..</p><p> o kötü bu iyi bu sağlam bu çeker bu çekmez artık bir sonu olsun...</p><p> uzelin batması nelere mal oldu biliyormusun...</p><p>bugün yunanistan batıyor milleti ac ..niye ..sanayisi olmadıgından ..senin gibi küçük düşünenler yüzünden..</p><p> arkadaşım ufkunu aç kim ne yarsa yapsın faydasını görüyorsan destek ol..</p><p> eksiklileri var hatalrı var bunları yazarsın tartışırsın kızarsın ama bukadar kırk sayfada gezme..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 736304, member: 988"] [b]Ynt: Tümosan döküm kalitesi[/b] YA BU KÖYLÜ TUMOSAN DUSMANIDIR NEDIR YADA ERKUNTTA MI CALISIYOR ANLAM VEREMEDIM YALNIZ PAYLASTIGI BILGILER ASILSIZ YAZDIGI YAZIDA BIR TANE TUMOSAN YAZISI BULAMASSINIZ GITMIS NELER KOPYALAYIP YAPISTIRIYOR BUYUK YAZIYLA O tümosanları kendı eklemıs GECEN YINE ATIP TUTUYORDU 58 KISMETLERDE KESINLIKLE HINDISTAN MOTORU KULLANILMAMAKTADIR DIYE AMA ERKUNT KOCAMAN ORAYA SONALIKA MOTORLU DIYE YAZINCA DEDIKLERI İÇİNDE PATLADI KIMSE FARKINDA DEĞİL araştır sen bul aslını sen erkuntla dalga geçerken iyi..tümosan olunca işler degişti.. tümosana niye düşman olayım erkunt benim fabrikam degil parası bana da gelmiyor...ben bukadar biliyorum sen daha iyi biliyorsun... tümosan yıllar önce çin le işbirliği yaptı..newhollandın lisansı ile üretim yapan bir firma.. tümosan gelişirse başakta gelişir erkunda gelişir böyle olunca sen daha iyi tümosana binersin bir başkası başaga bende erkunta binerim.. senin destek olacagın yerde savaş açıyorsun sanki yunanistan dan geldi erkunt oraya gidiyor parası.. binlerce insan çalışıyor ekmek iş buluyor bu ülke için senin için kazanç degilde ne .. erkunt teşekür etmen lazımken karalama yapıyorsun..erkunt sayesinde konforu 4 çekeri tanıdı bu millet.. erkun bir adım giderse tümosan 4 adım gitsin başak 10 adım gitsin sen de faydalan millette...kırkırı bırak burada yazmakla güüşler saçmkla iş olmaz..üretime katıl da ülke de senden fayda görsün.. o kötü bu iyi bu sağlam bu çeker bu çekmez artık bir sonu olsun... uzelin batması nelere mal oldu biliyormusun... bugün yunanistan batıyor milleti ac ..niye ..sanayisi olmadıgından ..senin gibi küçük düşünenler yüzünden.. arkadaşım ufkunu aç kim ne yarsa yapsın faydasını görüyorsan destek ol.. eksiklileri var hatalrı var bunları yazarsın tartışırsın kızarsın ama bukadar kırk sayfada gezme.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosan döküm kalitesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt