PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Çekimler)
TÜMOSAN FENA BÖLÜNDÜ PANCAR TARLASI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="68cerran68" data-source="post: 283986" data-attributes="member: 11821"><p><strong>Ynt: TÜMOSAN FENA BÖLÜNDÜ PANCAR TARLASI</strong></p><p></p><p>seyit abi cok gecmiş olsun abi bunun onun den kac traktor asıldı on tanponda halatlar gordum sankı normal de cft cekerde kolay kolay bolunmez tumosan vıdyoda duyduma gore 5 senedır kullanılıyo dıye laf duydum bunu cekmek ıcın 2 den fazla traktor kullandıysanız ve cıptırma fılan yaptıysanız kımse kusura bakmasın hangı traktor olursa olsun ortadan ıkıye bolunur neyse abı tek gelen mala gelsın aslı kac para yaptırılır abı dedım gibi soruma cevap verıısen sevınırım kac traktor asıldı bunun onunden yada tek basına mı ortadan ıkıye bolundu eger tek basına bolunduyse tumoson baya bır deger kaybeder</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="68cerran68, post: 283986, member: 11821"] [b]Ynt: TÜMOSAN FENA BÖLÜNDÜ PANCAR TARLASI[/b] seyit abi cok gecmiş olsun abi bunun onun den kac traktor asıldı on tanponda halatlar gordum sankı normal de cft cekerde kolay kolay bolunmez tumosan vıdyoda duyduma gore 5 senedır kullanılıyo dıye laf duydum bunu cekmek ıcın 2 den fazla traktor kullandıysanız ve cıptırma fılan yaptıysanız kımse kusura bakmasın hangı traktor olursa olsun ortadan ıkıye bolunur neyse abı tek gelen mala gelsın aslı kac para yaptırılır abı dedım gibi soruma cevap verıısen sevınırım kac traktor asıldı bunun onunden yada tek basına mı ortadan ıkıye bolundu eger tek basına bolunduyse tumoson baya bır deger kaybeder [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Çekimler)
TÜMOSAN FENA BÖLÜNDÜ PANCAR TARLASI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt