PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Çekimler)
TÜMOSAN FENA BÖLÜNDÜ PANCAR TARLASI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tsakalli" data-source="post: 284197" data-attributes="member: 9202"><p><strong>Ynt: TÜMOSAN FENA BÖLÜNDÜ PANCAR TARLASI</strong></p><p></p><p>öncelikle geçmiş olsun bugüne kadar pek çok kez bir traktörün bölündüğü yada arka kısmının koptuğu gibi olayları duymuştum ama bana göre bu bir şehir efsanesi yada birilerinin ilgi çekmek için yaptığı uydurma haber gibi gelirdi.belkide hiç kendi gözümle böyle bir olaya şahit olmadığım içindir.18 yıl enter 654 , 19 yılda massey 285 kullandım.pek çok kez traktörlerin sınırlarını aşırı derecede zorladığımız oldu hiç bu şekilde bir olay başımıza gelmedi.diğer arkadaşlarada bu konuda destek verecem ki bencede traktörde bir sorun vardı.yoksa zorlama ile bunun olabileceğini düşünmek bile istemiyorum.çünkü bir case kullanıcısı olarak aslında john deere nin ne kadar doğru davranıp traktörlerinde şase kullandığı sonucu ortaya çıkıyor.pek çok traktör kullanıcısı buna bende dahil olmak üzere böyle bir olaya ihtimal vermediğimiz için vede fiyatlarının yüksekliğinden dolayı john deere yerine case ,new holland,tümosan,erkunt vsaire gibi markaları tercih ediyoruz.burdada aslında traktörde ağırlığı eşit dağitan yekpare bir şase nin ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tsakalli, post: 284197, member: 9202"] [b]Ynt: TÜMOSAN FENA BÖLÜNDÜ PANCAR TARLASI[/b] öncelikle geçmiş olsun bugüne kadar pek çok kez bir traktörün bölündüğü yada arka kısmının koptuğu gibi olayları duymuştum ama bana göre bu bir şehir efsanesi yada birilerinin ilgi çekmek için yaptığı uydurma haber gibi gelirdi.belkide hiç kendi gözümle böyle bir olaya şahit olmadığım içindir.18 yıl enter 654 , 19 yılda massey 285 kullandım.pek çok kez traktörlerin sınırlarını aşırı derecede zorladığımız oldu hiç bu şekilde bir olay başımıza gelmedi.diğer arkadaşlarada bu konuda destek verecem ki bencede traktörde bir sorun vardı.yoksa zorlama ile bunun olabileceğini düşünmek bile istemiyorum.çünkü bir case kullanıcısı olarak aslında john deere nin ne kadar doğru davranıp traktörlerinde şase kullandığı sonucu ortaya çıkıyor.pek çok traktör kullanıcısı buna bende dahil olmak üzere böyle bir olaya ihtimal vermediğimiz için vede fiyatlarının yüksekliğinden dolayı john deere yerine case ,new holland,tümosan,erkunt vsaire gibi markaları tercih ediyoruz.burdada aslında traktörde ağırlığı eşit dağitan yekpare bir şase nin ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Çekimler)
TÜMOSAN FENA BÖLÜNDÜ PANCAR TARLASI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt