PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN FİYAT LİTESİ PAHALILAŞMIŞŞ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dolcevita" data-source="post: 337530" data-attributes="member: 1507"><p><strong>Ynt: TÜMOSAN FİYAT LİTESİ PAHALILAŞMIŞŞ</strong></p><p></p><p>burdan bazı arakdaşlarlarla fend e gitti şöyle böyle derken önder çifci abimiz ister al istersen alma 100 tl bile düşmem dedi alırsanda tın almasanda tın dedi tok satıcı adam haklı mersedez bmv eline canta alıpta araba satmıyor şimdi tümosan fiyatına bana fend verseler yine almam artık onlar tok satıcı ise bende tok alıcıyım kendi ilcemin bayileri var şakiroglu jd kocaklar tümosan bayisi class ümitler tarım var nh bayisi var her türlü sorun ödeme herşeyde yardımcı oluyolar tümosanıda isteyen gider alır istemeyen almaz işene gelene bakcan bende aldım 9080 2009 da cok hesaplı aldım kilimasınıda jonderenin üzerinde gelen kilimadan taktım amerikan malı lastikleri ve bazı yerlerinde degişiklik yaptım cok hesaplı oldu para kazınırsın harcarkende kazanırsın hicte pişman degilim sulu tarımda degişik ekipmanda güzel sonuclar alıyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dolcevita, post: 337530, member: 1507"] [b]Ynt: TÜMOSAN FİYAT LİTESİ PAHALILAŞMIŞŞ[/b] burdan bazı arakdaşlarlarla fend e gitti şöyle böyle derken önder çifci abimiz ister al istersen alma 100 tl bile düşmem dedi alırsanda tın almasanda tın dedi tok satıcı adam haklı mersedez bmv eline canta alıpta araba satmıyor şimdi tümosan fiyatına bana fend verseler yine almam artık onlar tok satıcı ise bende tok alıcıyım kendi ilcemin bayileri var şakiroglu jd kocaklar tümosan bayisi class ümitler tarım var nh bayisi var her türlü sorun ödeme herşeyde yardımcı oluyolar tümosanıda isteyen gider alır istemeyen almaz işene gelene bakcan bende aldım 9080 2009 da cok hesaplı aldım kilimasınıda jonderenin üzerinde gelen kilimadan taktım amerikan malı lastikleri ve bazı yerlerinde degişiklik yaptım cok hesaplı oldu para kazınırsın harcarkende kazanırsın hicte pişman degilim sulu tarımda degişik ekipmanda güzel sonuclar alıyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN FİYAT LİTESİ PAHALILAŞMIŞŞ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt