PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosan ile Tarla Sürümü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1123245" data-attributes="member: 56055"><p>3 silindir TÜMOSAN ile düşük devirde toprak yumuşak ise dekara (1000 metre kare) 1,5 litre gibi düşük değerlere ulaşabilirsiniz. Fakat toprak yapısı sert, ve araziler ufak ise yani 2 dakikada bir dönmek zorunda kalıyorsanız tüketim 3 litre civarında bile olabilir..</p><p></p><p>Ben genelde yakıt tüketimi hesaplarken ortalama devirde bir saatlik çalışma diye hesaplarım.</p><p></p><p>Yani 1500 devirde saatte şu kadar yaktı, 2000 devirde şu kadar yaktı diye..</p><p></p><p>Fazla uzatmadan;</p><p>Tahimi olarak; Normal tavlı bir tarlada 2.9 litre 3 silindir bir motora sahip olan TÜMOSAN traktör saatte 1,5 ila 3 litre tüketir. Bu bir saatte artık kaç dekar yer sürersiniz orası size kalmış.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1123245, member: 56055"] 3 silindir TÜMOSAN ile düşük devirde toprak yumuşak ise dekara (1000 metre kare) 1,5 litre gibi düşük değerlere ulaşabilirsiniz. Fakat toprak yapısı sert, ve araziler ufak ise yani 2 dakikada bir dönmek zorunda kalıyorsanız tüketim 3 litre civarında bile olabilir.. Ben genelde yakıt tüketimi hesaplarken ortalama devirde bir saatlik çalışma diye hesaplarım. Yani 1500 devirde saatte şu kadar yaktı, 2000 devirde şu kadar yaktı diye.. Fazla uzatmadan; Tahimi olarak; Normal tavlı bir tarlada 2.9 litre 3 silindir bir motora sahip olan TÜMOSAN traktör saatte 1,5 ila 3 litre tüketir. Bu bir saatte artık kaç dekar yer sürersiniz orası size kalmış. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosan ile Tarla Sürümü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt