PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Alıntılar)
Tümosan ileri geri levye ve yakıt olcumu ÜSTÜN ÇEKİŞ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="jrkeag" data-source="post: 796905" data-attributes="member: 9329"><p><strong>Ynt: Tümosan ileri geri levye ve yakıt olcumu ÜSTÜN ÇEKİŞ</strong></p><p></p><p>Yav arkadaş birisi Tümosanla ilgili birşey paylaştığında dünya kopuyor resmen, adam videoyu paylaşmış eyvallah burada başka markayıda kötülememiş çok güzel ama burayı tartışma ortamına çeviren sizlersiniz.Kendi ülkenizin malı ayıptır avrupayla yerli elbette 1 değil onlar bizden daha üstünler ama fendt anasının karnından doğduğu gibi dünya markasımı olduğunu sanıyorsunuz mercedes bmv ilk üretime başladığında çokmu kraldı herşey zamanla oldu gelişti ama bu gelişim sürecindede ülkesi destek verdi arkasından atıp tutmadı bu söylediklerimden yine ileri zekalılar illa birşey çıkartırlar bundan eminim.Ama bu iş böyle olmaz böyle yürümez biz nekadar destek verirsek onlar okadar gelişir bizde gelişelim dünya markası olalım,ancak buna karşılık bazı kişiler diyecek ki Tümosan iyi mal yapsın o zaman bakarız o zaman destekleriz diyorlar afedersiniz ama önyargıyla hiçkimse biyere varamaz ben size illaki yerli malı alın kullanın demiyorum yine herkesin elindeki kendine güzeldir kullanın ancak yerliye karalayıp çamur atmakla olmaz. Yukarıdaki yorumları okudum açıkçası bazı şeyler çok saçma sapan olmuş lütfen biraz araştırarak düşünerek yorum yapalım...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jrkeag, post: 796905, member: 9329"] [b]Ynt: Tümosan ileri geri levye ve yakıt olcumu ÜSTÜN ÇEKİŞ[/b] Yav arkadaş birisi Tümosanla ilgili birşey paylaştığında dünya kopuyor resmen, adam videoyu paylaşmış eyvallah burada başka markayıda kötülememiş çok güzel ama burayı tartışma ortamına çeviren sizlersiniz.Kendi ülkenizin malı ayıptır avrupayla yerli elbette 1 değil onlar bizden daha üstünler ama fendt anasının karnından doğduğu gibi dünya markasımı olduğunu sanıyorsunuz mercedes bmv ilk üretime başladığında çokmu kraldı herşey zamanla oldu gelişti ama bu gelişim sürecindede ülkesi destek verdi arkasından atıp tutmadı bu söylediklerimden yine ileri zekalılar illa birşey çıkartırlar bundan eminim.Ama bu iş böyle olmaz böyle yürümez biz nekadar destek verirsek onlar okadar gelişir bizde gelişelim dünya markası olalım,ancak buna karşılık bazı kişiler diyecek ki Tümosan iyi mal yapsın o zaman bakarız o zaman destekleriz diyorlar afedersiniz ama önyargıyla hiçkimse biyere varamaz ben size illaki yerli malı alın kullanın demiyorum yine herkesin elindeki kendine güzeldir kullanın ancak yerliye karalayıp çamur atmakla olmaz. Yukarıdaki yorumları okudum açıkçası bazı şeyler çok saçma sapan olmuş lütfen biraz araştırarak düşünerek yorum yapalım... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Alıntılar)
Tümosan ileri geri levye ve yakıt olcumu ÜSTÜN ÇEKİŞ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt