PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN IN INANILMAZ 4X4 TEKNOLOJISI--- [ ON DT HAKKINDA KAPSAMLI ACIKLAMA ]
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tumosannn" data-source="post: 719235" data-attributes="member: 48573"><p><strong>[PLAIN]Ynt: TÜMOSAN IN INANILMAZ 4X4 TEKNOLOJISI--- [ ON DT HAKKINDA KAPSAMLI ACIKLAMA ][/PLAIN]</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>oldu on dt ıcını sokup sıze gostereyım daha ne yapayım ben anlamıyorım kı bu kadar yazıyı vs vs seyı yalan soluyorum yanı ben pes mukemmel bır anlayıs seklınız var</p><p></p><p>arkadasım konuyu anlamamıssın lms lımıted slıp ı anlattım bu tumodakı olay deişik dıyorum dıyer butun motorlarda lms var + tumodada var ama sadece zor anlarda o dumeye basınca onler tam kılıtlıyor !! .Nh de on teker ın bırı havada sen ne kadar kılıde bassanda arka ıkı teker ve havada olan teker doner, lms ona etkı edemez, lms bellı bı oranda etkı edıo kı sanırım 100 de 30 luk gıbı kucuk bı rakam ama tumoda o dumeyı aktıflestırınce 100 de 100 kıtlıyor !! anlatabıldımmı havadakı teker ve yere basan tekerde donuyor ve askıdan cıkıyor anlş-*s</p><p></p><p>sen gıdıyorun lms nın vıdeosunu koyuyorsun slk-*-s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tumosannn, post: 719235, member: 48573"] [b][PLAIN]Ynt: TÜMOSAN IN INANILMAZ 4X4 TEKNOLOJISI--- [ ON DT HAKKINDA KAPSAMLI ACIKLAMA ][/PLAIN][/b] oldu on dt ıcını sokup sıze gostereyım daha ne yapayım ben anlamıyorım kı bu kadar yazıyı vs vs seyı yalan soluyorum yanı ben pes mukemmel bır anlayıs seklınız var arkadasım konuyu anlamamıssın lms lımıted slıp ı anlattım bu tumodakı olay deişik dıyorum dıyer butun motorlarda lms var + tumodada var ama sadece zor anlarda o dumeye basınca onler tam kılıtlıyor !! .Nh de on teker ın bırı havada sen ne kadar kılıde bassanda arka ıkı teker ve havada olan teker doner, lms ona etkı edemez, lms bellı bı oranda etkı edıo kı sanırım 100 de 30 luk gıbı kucuk bı rakam ama tumoda o dumeyı aktıflestırınce 100 de 100 kıtlıyor !! anlatabıldımmı havadakı teker ve yere basan tekerde donuyor ve askıdan cıkıyor anlş-*s sen gıdıyorun lms nın vıdeosunu koyuyorsun slk-*-s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN IN INANILMAZ 4X4 TEKNOLOJISI--- [ ON DT HAKKINDA KAPSAMLI ACIKLAMA ]
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt