PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN KENDİNİ NEDEN GELİŞTİREMİYOR???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kaynari" data-source="post: 1030611" data-attributes="member: 57777"><p>Bizim insanımız yabancı hayranlığı böyle devam edecekse bu ülkede çok fazla teknolojik anlamda ürün üretilmemesi gayet doğaldır. Bu ülkede bir ürün üretildiği zaman toplama oluyor ama nedense ithal edilen her ürün ise o marka tarafından üretilmiş orginal ürün oluyor.</p><p>Kendi sektörümü iyi bildiğim için örnek olarak veriyorum. Exper,Casper, vestel bilgisayarlar sözkonusu olunca toplama oluyor ama nedense Hp,Dell,Toshiba sözkonusu olunca orjinal ürün oluyorlar ama bilmezler ki bu ürünlerde yerli markalardan bir farkı yok ama insanımızın yabancı hayranlığı o kadar fazla ki arada bir fark olmadığı göremiyor, göremediği gibi bilhakis ithal ürünler orjinal kaliteli diye yere göğe sığdıramıyor yerli ürünleride kalitesiz diye yerin dibine sokup sonrada neden bu ülkede üretim yapılmıyor diyede eleştiriliyor</p><p>1995-2013 yılları arasında toplama tabir edilen bir markanın üründen binlerce adet sattım %1 dahi arıza çıkmadı, daha 2 gün önce 2006 yılında sattığım ürünleri kullanan müşterilerimi ziyaret ettim, bilgisayarların kapakları dahi açılmadı</p><p>Ama nedense bilgisayarın B'sinden anlamayan insanlar hala yerli markalara toplama kalitesiz ithal markaların hepsini orjinal ve kaliteli ürün olarak görüyor</p><p>Diğer sektörlerde bilişim sektöründen çok farklı değil</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kaynari, post: 1030611, member: 57777"] Bizim insanımız yabancı hayranlığı böyle devam edecekse bu ülkede çok fazla teknolojik anlamda ürün üretilmemesi gayet doğaldır. Bu ülkede bir ürün üretildiği zaman toplama oluyor ama nedense ithal edilen her ürün ise o marka tarafından üretilmiş orginal ürün oluyor. Kendi sektörümü iyi bildiğim için örnek olarak veriyorum. Exper,Casper, vestel bilgisayarlar sözkonusu olunca toplama oluyor ama nedense Hp,Dell,Toshiba sözkonusu olunca orjinal ürün oluyorlar ama bilmezler ki bu ürünlerde yerli markalardan bir farkı yok ama insanımızın yabancı hayranlığı o kadar fazla ki arada bir fark olmadığı göremiyor, göremediği gibi bilhakis ithal ürünler orjinal kaliteli diye yere göğe sığdıramıyor yerli ürünleride kalitesiz diye yerin dibine sokup sonrada neden bu ülkede üretim yapılmıyor diyede eleştiriliyor 1995-2013 yılları arasında toplama tabir edilen bir markanın üründen binlerce adet sattım %1 dahi arıza çıkmadı, daha 2 gün önce 2006 yılında sattığım ürünleri kullanan müşterilerimi ziyaret ettim, bilgisayarların kapakları dahi açılmadı Ama nedense bilgisayarın B'sinden anlamayan insanlar hala yerli markalara toplama kalitesiz ithal markaların hepsini orjinal ve kaliteli ürün olarak görüyor Diğer sektörlerde bilişim sektöründen çok farklı değil [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN KENDİNİ NEDEN GELİŞTİREMİYOR???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt