PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN KENDİNİ NEDEN GELİŞTİREMİYOR???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DuSTeRo" data-source="post: 1030617" data-attributes="member: 51323"><p>Bakınız.. Teknoloji ürünlerinin Çinde üretiliyor olması maliyet odaklı olup kaliteyi düşürüyor olabilir, Çin malı var Çin malı var ben bu görüşede katılmıyorum ama Tümosan'ın Ercan arkadaşımızında dediği gibi 75 te kulumuş olup kalite konusunda kendini bir üst çıtaya çıkarmak yerine 10 senedir daha kötüye gidiyorsa eleştiriyi yapanın kim olduğu önemsizin her türlü yorumu hakediyor demektir. AR-GE testlerini sen biriminde değil vatandaşın üstünde yapıyorsan ve bunada çoğunlukla kullanıcı hatası diyorsan her türlü hakareti bile hakediyosun demektir. 4 takviye ürettiğin bir malı vatandaşın üstünde test edip sonradan 3 takviyeye düşürüyosan hertürlü ağır sözü dahi hakediyosun demektir. Bugün kendi servislerine İllallah ettiriyosan sen milletinin parasını haketmiyosun demektir.</p><p></p><p>Suç burda ''kendini geliştirememiş'' diye tabir ettiğiniz toplumun eleştirmesimi yoksa kendini geliştirememiş toplumu sömüren yerli marka üreticilerininmidir ? Bu soruyu kamuoyuna bırakıyorum..</p><p></p><p>Son olarak yabancı hayranlığından bahsettiğiniz bu çok doğru evet bizim toplum olarak yabancı hayranlığımız var. Peki suç kimin neden böyle olduk ? Çünkü tepeden tırnağa dolandırıcı sahtekar bir milletiz fırsatını bulunca kendi masum vatandaşımıza yerleştiriyoruz hayatımızı anlık yaşıyoruz planlı değil bu şekilde olunca evet yabancı hayranlığım benimde ağır basıyor bu bir gerçek. Toplum olarak en önce kendimize çeki düzen vermeye tepeden başlamalıyız kıyafetin üstü düzgünse altıda düzgün devam eder.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DuSTeRo, post: 1030617, member: 51323"] Bakınız.. Teknoloji ürünlerinin Çinde üretiliyor olması maliyet odaklı olup kaliteyi düşürüyor olabilir, Çin malı var Çin malı var ben bu görüşede katılmıyorum ama Tümosan'ın Ercan arkadaşımızında dediği gibi 75 te kulumuş olup kalite konusunda kendini bir üst çıtaya çıkarmak yerine 10 senedir daha kötüye gidiyorsa eleştiriyi yapanın kim olduğu önemsizin her türlü yorumu hakediyor demektir. AR-GE testlerini sen biriminde değil vatandaşın üstünde yapıyorsan ve bunada çoğunlukla kullanıcı hatası diyorsan her türlü hakareti bile hakediyosun demektir. 4 takviye ürettiğin bir malı vatandaşın üstünde test edip sonradan 3 takviyeye düşürüyosan hertürlü ağır sözü dahi hakediyosun demektir. Bugün kendi servislerine İllallah ettiriyosan sen milletinin parasını haketmiyosun demektir. Suç burda ''kendini geliştirememiş'' diye tabir ettiğiniz toplumun eleştirmesimi yoksa kendini geliştirememiş toplumu sömüren yerli marka üreticilerininmidir ? Bu soruyu kamuoyuna bırakıyorum.. Son olarak yabancı hayranlığından bahsettiğiniz bu çok doğru evet bizim toplum olarak yabancı hayranlığımız var. Peki suç kimin neden böyle olduk ? Çünkü tepeden tırnağa dolandırıcı sahtekar bir milletiz fırsatını bulunca kendi masum vatandaşımıza yerleştiriyoruz hayatımızı anlık yaşıyoruz planlı değil bu şekilde olunca evet yabancı hayranlığım benimde ağır basıyor bu bir gerçek. Toplum olarak en önce kendimize çeki düzen vermeye tepeden başlamalıyız kıyafetin üstü düzgünse altıda düzgün devam eder. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN KENDİNİ NEDEN GELİŞTİREMİYOR???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt