PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN KENDİNİ NEDEN GELİŞTİREMİYOR???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kaynari" data-source="post: 1030627" data-attributes="member: 57777"><p>Bir firmayı yada bir ürünü eleştirmek için bana göre 2 kriter vardır</p><p>1- Bir ürünü almadan önce alıcıya kalite konusunda verilen taahhüttün gerçekleşmemesi (Parça kalitesi,servis vb)</p><p>2- Satış aşamasında üründe belirtilen özelliklerin aldığınız üründe bulunmaması</p><p>Bu iki durum gerçekleştiyse sonuna kadar eleştiriyi hakederler, alıcıda kanunu yollardan her türlü hakkını aramakta doğal hakkıdır</p><p>Ama siz ürünü almadığınız halde, ürün kalitesiz ve konforsuz olduğuna inanıyorsanız bundan dolayı da eleştiri yapıyorsanız,sizin bu eleştiriyi yapmaya hakkınız olmadığını söylüyorum</p><p>Çünkü bu ürünü alanlar bu kaliteyi bu konforu bilerek alıyorlar, siz bu ürünü beğenmeyebilirsiniz ama bu ürünüde kimse bu insanlara zorla satmıyorlar.Hele hele bu marka şu anda en fazla satılan bir markalardan birisi ise sizin eleştiriniz havada kalır</p><p>Ben Tümosanın çok kaliteli yada kalitesiz olduğunu iddia etmiyorum, şirket kendine göre bir ürün belirledi bu ürünü piyasaya sürdü, piyasada bu ürünü tutuyorsa birilerinin kalkıpta bu şirketi eleştirmeye hakkı yoktur</p><p>İnsanlar ürünün kalitesiz olduğuna inanıyorsa ürünü almazlar, firmada ürünü satamazsa ya kendini geliştirir yada fabrikayı kapatır olay bu kadar basit</p><p> </p><p>"tepeden tırnağa dolandırıcı sahtekar bir milletiz fırsatını bulunca kendi masum vatandaşımıza yerleştiriyoruz" kusura bakmayın ama bu cümleniz birbirine çok tezat, tepeden tırnağa kadar dolandırıcı sahtekar olan bir millet aynı zamanda masum olamaz</p><p>Eğer masum olarak köylüyü kastediyorsanız bunada katılmam çünkü devletten destekleme alanların %70-80'ni tarlasını ekmeyip icara verdiği halde destekleme alıyorsa bu masum değil olsa olsa daha önce söylediğiniz gibi sahtekardır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kaynari, post: 1030627, member: 57777"] Bir firmayı yada bir ürünü eleştirmek için bana göre 2 kriter vardır 1- Bir ürünü almadan önce alıcıya kalite konusunda verilen taahhüttün gerçekleşmemesi (Parça kalitesi,servis vb) 2- Satış aşamasında üründe belirtilen özelliklerin aldığınız üründe bulunmaması Bu iki durum gerçekleştiyse sonuna kadar eleştiriyi hakederler, alıcıda kanunu yollardan her türlü hakkını aramakta doğal hakkıdır Ama siz ürünü almadığınız halde, ürün kalitesiz ve konforsuz olduğuna inanıyorsanız bundan dolayı da eleştiri yapıyorsanız,sizin bu eleştiriyi yapmaya hakkınız olmadığını söylüyorum Çünkü bu ürünü alanlar bu kaliteyi bu konforu bilerek alıyorlar, siz bu ürünü beğenmeyebilirsiniz ama bu ürünüde kimse bu insanlara zorla satmıyorlar.Hele hele bu marka şu anda en fazla satılan bir markalardan birisi ise sizin eleştiriniz havada kalır Ben Tümosanın çok kaliteli yada kalitesiz olduğunu iddia etmiyorum, şirket kendine göre bir ürün belirledi bu ürünü piyasaya sürdü, piyasada bu ürünü tutuyorsa birilerinin kalkıpta bu şirketi eleştirmeye hakkı yoktur İnsanlar ürünün kalitesiz olduğuna inanıyorsa ürünü almazlar, firmada ürünü satamazsa ya kendini geliştirir yada fabrikayı kapatır olay bu kadar basit "tepeden tırnağa dolandırıcı sahtekar bir milletiz fırsatını bulunca kendi masum vatandaşımıza yerleştiriyoruz" kusura bakmayın ama bu cümleniz birbirine çok tezat, tepeden tırnağa kadar dolandırıcı sahtekar olan bir millet aynı zamanda masum olamaz Eğer masum olarak köylüyü kastediyorsanız bunada katılmam çünkü devletten destekleme alanların %70-80'ni tarlasını ekmeyip icara verdiği halde destekleme alıyorsa bu masum değil olsa olsa daha önce söylediğiniz gibi sahtekardır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN KENDİNİ NEDEN GELİŞTİREMİYOR???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt