PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN KENDİNİ NEDEN GELİŞTİREMİYOR???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kaynari" data-source="post: 1030632" data-attributes="member: 57777"><p>Bak delikanlı senin yaşın 24 benim yaşım 40 art niyetli değilsin biliyorum ama 24 yaşında herkese kardeşim diye hitap etme, buradakilerin çoğunun yaşı senden büyük</p><p>Gelelim asıl meseleye</p><p>Tumosan 2015/12 döneminde satışların toplamı 450 Milyon TL dir</p><p>Esas Faaliyet karı 45 Milyon TL</p><p>Net Karı 33,5 Milyon TL</p><p>Bu forumda 1 milyon TL para kazanan bir kişi var mı? </p><p>450 Milyon TL büyüklüğünden bir firma kendi mantığına göre bir ürün üretiyor vede satışında en ufak bir sorun yaşamıyor. Bizim bölgede alınan traktörlerin %80 i Tümosan vede hiçbirinden bir şikayet duymadım</p><p>Ha bu demek değildir ki Tümosan çok kalitelidir. Ben diyorum ki Tümosan 450 Milyon dolar bir ciro yapıyor siz ne kadar ciro yapıyorsunuz? Madem bu kadar kendinizi Tümosan yetkililerinden daha zeki görüyorsunuz buyurun sizde bir traktör üretin kaç lira ciro yapıyorsunuz görelim</p><p>Sizin eleştirileriniz tabiri caizse kendi hanımına laf söylemekten korkan birisinin arkadaşını kılıbık diye eleştirmesine benziyor</p><p>Kimse zorla bu insanlara Tümosanı satmıyor, ben Tümosan aldım sıkıntısı eksik olmuyor diyip eleştiri yapıyorsanız sonuna kadar haklısınız ama Tümosan neden kendini geliştirmiyor derseniz buna hakkınız yok diyorum çünkü yapılan cirolar sizin yanlış düşündüğünüzü gösteriyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kaynari, post: 1030632, member: 57777"] Bak delikanlı senin yaşın 24 benim yaşım 40 art niyetli değilsin biliyorum ama 24 yaşında herkese kardeşim diye hitap etme, buradakilerin çoğunun yaşı senden büyük Gelelim asıl meseleye Tumosan 2015/12 döneminde satışların toplamı 450 Milyon TL dir Esas Faaliyet karı 45 Milyon TL Net Karı 33,5 Milyon TL Bu forumda 1 milyon TL para kazanan bir kişi var mı? 450 Milyon TL büyüklüğünden bir firma kendi mantığına göre bir ürün üretiyor vede satışında en ufak bir sorun yaşamıyor. Bizim bölgede alınan traktörlerin %80 i Tümosan vede hiçbirinden bir şikayet duymadım Ha bu demek değildir ki Tümosan çok kalitelidir. Ben diyorum ki Tümosan 450 Milyon dolar bir ciro yapıyor siz ne kadar ciro yapıyorsunuz? Madem bu kadar kendinizi Tümosan yetkililerinden daha zeki görüyorsunuz buyurun sizde bir traktör üretin kaç lira ciro yapıyorsunuz görelim Sizin eleştirileriniz tabiri caizse kendi hanımına laf söylemekten korkan birisinin arkadaşını kılıbık diye eleştirmesine benziyor Kimse zorla bu insanlara Tümosanı satmıyor, ben Tümosan aldım sıkıntısı eksik olmuyor diyip eleştiri yapıyorsanız sonuna kadar haklısınız ama Tümosan neden kendini geliştirmiyor derseniz buna hakkınız yok diyorum çünkü yapılan cirolar sizin yanlış düşündüğünüzü gösteriyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN KENDİNİ NEDEN GELİŞTİREMİYOR???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt