PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN KENDİNİ NEDEN GELİŞTİREMİYOR???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DuSTeRo" data-source="post: 1030805" data-attributes="member: 51323"><p><strong>Kaynari kimlik edebiyatı yapma!</strong> Kimse senin geçmişine bakıpta araştırmak zorunda değil yüzlerce kelime kullanıp edebiyat parçalayacağına 1 dakika ayırıp çoktan güncelleyebilirdin. Bunun amacı kişilerin hem birbirini tanıması hemde hitabına dikkat etmesi. Hala okadar bencil egoist faşist davranıyosunki ben olsam kimliğine bakmam ben olsam yorumuna bakarım ne ayaksın sen yaa ? Bu sitedeki herkes sen değilsin kavrayamadın bunu galiba..... Kimliksiz kimliksiz dolaşıyosun ortalıkta tarım forumunda <strong>tarımsal tek bir aktiviten yok</strong> iş siyasete geldimi mangalda kül bırakmıyosun. Kimlik bilgilerini yazmak en azından yaşını yazmak insanların birbirine hitabını kolaylaştırıyor gereksiz yere ben senin abinim dikkat et diye duygu sömürüsüne girilmemiş yada saygısızlık edilmemiş oluyor. Senin işin gücün demagoji, gereksiz laf kalabalığı yapıyorsun senin amacın farkındalık yaratmak falan değil ...</p><p></p><p>Kimse sizin gibi düşünmek zorunda değildir diyosun ama her eleştirinin önünü tıkıyorsun bu nasıl olacak ? Şimdi ben sana faşist ve egoist derken haksızmıyım sen milletin yorumlarına niye ikidebir kaynak yapıyorsun ? Yok sen daha iyisini yap ozaman yok kendini geliştir ya sen bi insanın gelişmişlik seviyesini nerden bilebilirsin ya sen kimsin ? Kimliksiz dolaşıyosun forumda sen kimsin kim oluyorsun ?</p><p></p><p>Hollanda şukadar verim alıyormuş Almanya bukadar alıyormuş ya Türkiye'nin doğusu ile batısında bir dünya fark varken kalkıpta kuzey kutbu yağış ülkeleriyle Türkiye'yi nasıl bir tutabiliyorsun ? Çiftçilikle işte nekadar alakadar olduğun belli ülkemizde ortalama düşen 1kg yağmura 1kg kadar buğday yetiştiriliyor Hollanda'da ise en kurak ayda 60-70 kg yağmur düşüyor ya sen Hollanda mısır üretimiyle Türkiye'yi nasıl bir tutarsın el insaf bu ne şuursuzluktur..... Sana başka bişey diyemiyorum Allah sana selamet versin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DuSTeRo, post: 1030805, member: 51323"] [B]Kaynari kimlik edebiyatı yapma![/B] Kimse senin geçmişine bakıpta araştırmak zorunda değil yüzlerce kelime kullanıp edebiyat parçalayacağına 1 dakika ayırıp çoktan güncelleyebilirdin. Bunun amacı kişilerin hem birbirini tanıması hemde hitabına dikkat etmesi. Hala okadar bencil egoist faşist davranıyosunki ben olsam kimliğine bakmam ben olsam yorumuna bakarım ne ayaksın sen yaa ? Bu sitedeki herkes sen değilsin kavrayamadın bunu galiba..... Kimliksiz kimliksiz dolaşıyosun ortalıkta tarım forumunda [B]tarımsal tek bir aktiviten yok[/B] iş siyasete geldimi mangalda kül bırakmıyosun. Kimlik bilgilerini yazmak en azından yaşını yazmak insanların birbirine hitabını kolaylaştırıyor gereksiz yere ben senin abinim dikkat et diye duygu sömürüsüne girilmemiş yada saygısızlık edilmemiş oluyor. Senin işin gücün demagoji, gereksiz laf kalabalığı yapıyorsun senin amacın farkındalık yaratmak falan değil ... Kimse sizin gibi düşünmek zorunda değildir diyosun ama her eleştirinin önünü tıkıyorsun bu nasıl olacak ? Şimdi ben sana faşist ve egoist derken haksızmıyım sen milletin yorumlarına niye ikidebir kaynak yapıyorsun ? Yok sen daha iyisini yap ozaman yok kendini geliştir ya sen bi insanın gelişmişlik seviyesini nerden bilebilirsin ya sen kimsin ? Kimliksiz dolaşıyosun forumda sen kimsin kim oluyorsun ? Hollanda şukadar verim alıyormuş Almanya bukadar alıyormuş ya Türkiye'nin doğusu ile batısında bir dünya fark varken kalkıpta kuzey kutbu yağış ülkeleriyle Türkiye'yi nasıl bir tutabiliyorsun ? Çiftçilikle işte nekadar alakadar olduğun belli ülkemizde ortalama düşen 1kg yağmura 1kg kadar buğday yetiştiriliyor Hollanda'da ise en kurak ayda 60-70 kg yağmur düşüyor ya sen Hollanda mısır üretimiyle Türkiye'yi nasıl bir tutarsın el insaf bu ne şuursuzluktur..... Sana başka bişey diyemiyorum Allah sana selamet versin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN KENDİNİ NEDEN GELİŞTİREMİYOR???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt