PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN KENDİNİ NEDEN GELİŞTİREMİYOR???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kaynari" data-source="post: 1030842" data-attributes="member: 57777"><p>Bu forumda bugüne kadar yaptığım tüm yorumlara kimileri katıldı kimileride ihtiraz etti. Hakaret etmediği müddetçe kimseye en ufak bir kötü söz dahi söylemedim hatta ve hatta hakaret edenlere bile kendi seviyelerine inmek istemediğimden dolayı aynı uslubla cevap vermedim </p><p>Bu forumda benim gibi bir çok kişinin kullanıcı isimleri gerçek isimler değil, aynen sizinkinde olduğu gibi. Sizin profil bilginizle benim profil bilgim arasındaki tek fark sizin profilde yaş yazıyordu benimkinde yaş yazmıyor ama bu başlıkta bunu yazmama rağmen hala bir nickin arkasına sığınıyor edebiyatı yapıyorsunuz. Peki ben gerçek ismimle değilde takma bir isimle üye olmakla kendimi gizliyorsam, sizde kendinizi gizlemiş olmuyor musunuz?</p><p>Sokaktaki çocuklar gibi ben şöyle bir ortamdayım şöyle işler yapıyorum, şöyle bir ortamım var diye birileri ile sdk yarışına girecek zamanı çoktan geçtim </p><p>Herkesi kendin gibi görüp ego sorunu yaşıyor zannetmen gayet doğaldır</p><p>Gelelim "Benim gibi birçok düşünen insan olup ama size karşı sustuğunuda bilmeniz gerekir" lafınıza daha öncede bir moderatöre söylemiştim, sizede aynı soruyu soruyum bu formun 61 bin üyesi olmasına rağmen sadece 1000 kişi aktif , bu demek oluyorki bu foruma üye olanların sadece %1,6 sı bu forumda kalıyor bunun sebebini hiç merak ettiniz mi?</p><p>Ben üye olmadan önceki durumunada bakabilirsiniz, çok fazla bir değişiklik olmadığını göreceksiniz. Bunun sebebi bu forumda sizin gibi 8-10 kişinin kendileri gibi düşünmeyen insanlara karşı tutumlarından kaynaklanıyor. Ne kadar acıdır ki bu kişilerin çoğuda Moderatör pozisyonundadır. Siz istiyorsunuz ki (geçen başka bir moderatör söylemişti) herkes bizim gibi düşünsün herkes bizim fikirlerimize katılsın yoksa bu forumda gerekirse hakaret ederiz ama o kişiyi bu forumda barındırmayız mantığındasınız. Hani herkes bizim ak dediğimize ak kara dediğimize kara desin diyorsunuz</p><p>Benim fikirlerimi beğenmeyip cevap vermek yerine susan 10 kişi varsa emin olunki sizin düşüncelerinizden dolayı 100 kişi bu siteden soğuyor</p><p>Eğer bu forumun amacı sadece bir düşünceye sahip insanların bir araya gelip sohbet ettiği bir ortamsa, insanlar üye olurken bu kurala göre üye olsunlar</p><p>Yok herkes fikrini özgürce söyleyecekse bırakın insanlar bu sitede özgürce davransınlar. Eğer ben birilerini baskı altına alıp, eleştirilerine müdahale ediyorsam bırakın siz değil o baskı altına alındığına inandığınız insanlar yorum yapsın, siz onlar adına konuşarak onların cevap verebilecek kapasiteye sahip değillermiş gibi izlenim yaratmış olmuyor musunuz? İnanın bu forumda herkes en az benim ve sizin kadar kendilerini savunabilecek kapasiteye sahiplerdir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kaynari, post: 1030842, member: 57777"] Bu forumda bugüne kadar yaptığım tüm yorumlara kimileri katıldı kimileride ihtiraz etti. Hakaret etmediği müddetçe kimseye en ufak bir kötü söz dahi söylemedim hatta ve hatta hakaret edenlere bile kendi seviyelerine inmek istemediğimden dolayı aynı uslubla cevap vermedim Bu forumda benim gibi bir çok kişinin kullanıcı isimleri gerçek isimler değil, aynen sizinkinde olduğu gibi. Sizin profil bilginizle benim profil bilgim arasındaki tek fark sizin profilde yaş yazıyordu benimkinde yaş yazmıyor ama bu başlıkta bunu yazmama rağmen hala bir nickin arkasına sığınıyor edebiyatı yapıyorsunuz. Peki ben gerçek ismimle değilde takma bir isimle üye olmakla kendimi gizliyorsam, sizde kendinizi gizlemiş olmuyor musunuz? Sokaktaki çocuklar gibi ben şöyle bir ortamdayım şöyle işler yapıyorum, şöyle bir ortamım var diye birileri ile sdk yarışına girecek zamanı çoktan geçtim Herkesi kendin gibi görüp ego sorunu yaşıyor zannetmen gayet doğaldır Gelelim "Benim gibi birçok düşünen insan olup ama size karşı sustuğunuda bilmeniz gerekir" lafınıza daha öncede bir moderatöre söylemiştim, sizede aynı soruyu soruyum bu formun 61 bin üyesi olmasına rağmen sadece 1000 kişi aktif , bu demek oluyorki bu foruma üye olanların sadece %1,6 sı bu forumda kalıyor bunun sebebini hiç merak ettiniz mi? Ben üye olmadan önceki durumunada bakabilirsiniz, çok fazla bir değişiklik olmadığını göreceksiniz. Bunun sebebi bu forumda sizin gibi 8-10 kişinin kendileri gibi düşünmeyen insanlara karşı tutumlarından kaynaklanıyor. Ne kadar acıdır ki bu kişilerin çoğuda Moderatör pozisyonundadır. Siz istiyorsunuz ki (geçen başka bir moderatör söylemişti) herkes bizim gibi düşünsün herkes bizim fikirlerimize katılsın yoksa bu forumda gerekirse hakaret ederiz ama o kişiyi bu forumda barındırmayız mantığındasınız. Hani herkes bizim ak dediğimize ak kara dediğimize kara desin diyorsunuz Benim fikirlerimi beğenmeyip cevap vermek yerine susan 10 kişi varsa emin olunki sizin düşüncelerinizden dolayı 100 kişi bu siteden soğuyor Eğer bu forumun amacı sadece bir düşünceye sahip insanların bir araya gelip sohbet ettiği bir ortamsa, insanlar üye olurken bu kurala göre üye olsunlar Yok herkes fikrini özgürce söyleyecekse bırakın insanlar bu sitede özgürce davransınlar. Eğer ben birilerini baskı altına alıp, eleştirilerine müdahale ediyorsam bırakın siz değil o baskı altına alındığına inandığınız insanlar yorum yapsın, siz onlar adına konuşarak onların cevap verebilecek kapasiteye sahip değillermiş gibi izlenim yaratmış olmuyor musunuz? İnanın bu forumda herkes en az benim ve sizin kadar kendilerini savunabilecek kapasiteye sahiplerdir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN KENDİNİ NEDEN GELİŞTİREMİYOR???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt