PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN KENDİNİ NEDEN GELİŞTİREMİYOR???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="MuratKozan" data-source="post: 1030965" data-attributes="member: 63592"><p>S.a .Yeni modellerdede maxima formunu kullanmaya başlamışlar. Tabi shuttle ve hidrolik kavrama kullanılabilir ama Tümosan şirketi şu özellikde koyalım buda olsun vs vs mantığı ile iş yapacak kadar basit bir mantıkla çalışmıyordur kanımca. Bunları koyunca arıza durumunda bunların bakımını yapabilecek servis ağınada sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Türkiye de kaç usta shuttle veya hidrolik kavrama bakımı yapabilir? Bazı şeylere birçok yönden bakılıp değerlendirilerek karar verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bende bu yıl dedem e Maxima aldırdım benim yoğun isteklerimle karar verebildi. Landini 5h115 veya Mf 5440 alacaktı. Ama kendiside aldıktan sonra doğru karar verdiğini söyledi çünkü çiftçilerimiz bu parayı kolay kazanmıyor. Değerlendirme yaparken 115 hp traktörü 100.000liraya alabiliyorken diğer markalarda 140ile 160bin arasında değiştiğinide göz önünde bulundurmak daha sağlıklı olur. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. Selametle</p><p><a href="https://www.youtube.com/watch?v=Wb9KaJ20BJQ" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=Wb9KaJ20BJQ</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MuratKozan, post: 1030965, member: 63592"] S.a .Yeni modellerdede maxima formunu kullanmaya başlamışlar. Tabi shuttle ve hidrolik kavrama kullanılabilir ama Tümosan şirketi şu özellikde koyalım buda olsun vs vs mantığı ile iş yapacak kadar basit bir mantıkla çalışmıyordur kanımca. Bunları koyunca arıza durumunda bunların bakımını yapabilecek servis ağınada sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Türkiye de kaç usta shuttle veya hidrolik kavrama bakımı yapabilir? Bazı şeylere birçok yönden bakılıp değerlendirilerek karar verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bende bu yıl dedem e Maxima aldırdım benim yoğun isteklerimle karar verebildi. Landini 5h115 veya Mf 5440 alacaktı. Ama kendiside aldıktan sonra doğru karar verdiğini söyledi çünkü çiftçilerimiz bu parayı kolay kazanmıyor. Değerlendirme yaparken 115 hp traktörü 100.000liraya alabiliyorken diğer markalarda 140ile 160bin arasında değiştiğinide göz önünde bulundurmak daha sağlıklı olur. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. Selametle [url]https://www.youtube.com/watch?v=Wb9KaJ20BJQ[/url] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN KENDİNİ NEDEN GELİŞTİREMİYOR???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt