PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Alıntılar)
TÜMOSAN MAKSİMA DETAYLI FOTO
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Compact" data-source="post: 790310" data-attributes="member: 52985"><p><strong>Ynt: TÜMOSAN MAKSİMA DETAYLI FOTO</strong></p><p></p><p>Tümosan 115 ın pulluktakı performansı</p><p><a href="http://www.youtube.com/watch?v=5EyR8S9tZSg#" target="_blank">tümosan 115 & valtra a85 pullukda</a></p><p></p><p>Ben traktorden umdugumu bulamadım ama sunu solıyeyım gucte butun rakıplerıne yıne fark atacagına ınanıyorum. kısacası bu traktor guc beklıyen konfor la da fazla ısım olmaz fiyatıda makul olsun dıyenler ıcın uretıldıgını dusunuyorum umarım bu serıler saglamlıkta gozlerımızı yaşartır.Arklar sonuc olarak traktorler iş makınelerıdır yatacak otel değildir katılıyorum o dıreksıyon ve kontrol panelleri ıgrenc ama Turk malı olarak 115 beygır Türk malı baska bır motor var mı bız bunun arkasında durarak daha da guclenmesını saglamalıyız dıye dusunuyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Compact, post: 790310, member: 52985"] [b]Ynt: TÜMOSAN MAKSİMA DETAYLI FOTO[/b] Tümosan 115 ın pulluktakı performansı [url=http://www.youtube.com/watch?v=5EyR8S9tZSg#]tümosan 115 & valtra a85 pullukda[/url] Ben traktorden umdugumu bulamadım ama sunu solıyeyım gucte butun rakıplerıne yıne fark atacagına ınanıyorum. kısacası bu traktor guc beklıyen konfor la da fazla ısım olmaz fiyatıda makul olsun dıyenler ıcın uretıldıgını dusunuyorum umarım bu serıler saglamlıkta gozlerımızı yaşartır.Arklar sonuc olarak traktorler iş makınelerıdır yatacak otel değildir katılıyorum o dıreksıyon ve kontrol panelleri ıgrenc ama Turk malı olarak 115 beygır Türk malı baska bır motor var mı bız bunun arkasında durarak daha da guclenmesını saglamalıyız dıye dusunuyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Alıntılar)
TÜMOSAN MAKSİMA DETAYLI FOTO
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt