PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tümosan mı erkunt mu tavsiyeler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="seeerveeet" data-source="post: 698830" data-attributes="member: 46264"><p><strong>Ynt: tümosan mı erkunt mu tavsiyeler</strong></p><p></p><p>kardeşim ben bir buçuk yıl önce 80.3 e aldım çok memnunum 400 saati doldurdu motor tam olarak kendine geldi çekişi falan inanılmaz arttı yakıt olarak süper hiç bir sorun çıkarmadı tarlada zf lere göre çok daha pratik şimdi alacak olsam belki kıymet 90 e alırdım ama e serisi alırdım hem yakıt açısından e serisi çok iyi hemde pratik bence lüxlere göre daha sağlam arıza yapma ihtimali daha düşük ne kadar çok özellik o kadar karmaşıklık o kadar arıza riski eksi bir yanı var mı diye düşünüyorum şuraya yazacak kadar önemli bişey yaşamadım inan. Karar senin ne alırsan al Allah kaza bela vermesin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seeerveeet, post: 698830, member: 46264"] [b]Ynt: tümosan mı erkunt mu tavsiyeler[/b] kardeşim ben bir buçuk yıl önce 80.3 e aldım çok memnunum 400 saati doldurdu motor tam olarak kendine geldi çekişi falan inanılmaz arttı yakıt olarak süper hiç bir sorun çıkarmadı tarlada zf lere göre çok daha pratik şimdi alacak olsam belki kıymet 90 e alırdım ama e serisi alırdım hem yakıt açısından e serisi çok iyi hemde pratik bence lüxlere göre daha sağlam arıza yapma ihtimali daha düşük ne kadar çok özellik o kadar karmaşıklık o kadar arıza riski eksi bir yanı var mı diye düşünüyorum şuraya yazacak kadar önemli bişey yaşamadım inan. Karar senin ne alırsan al Allah kaza bela vermesin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
tümosan mı erkunt mu tavsiyeler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt