PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosan nasıl
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dewrim87" data-source="post: 1078161" data-attributes="member: 74938"><p>Kursatkesikbas arkadaşın dediği gibi eksik sanziman yağından kaynaklanıyor olabilir sıfır alan arkadaşlar servis.araci size teslim ederken kullanım kitapçığını yazan teslim öncesi kontrollerde bulunan sanziman yağ seviyesi kontrolü yaptımi? Ben babama aldığımız yeni maxima serisi 8195 i serviste teslim alırken kitapçıkta yazan tüm kontrol noktalarını kontrol ettirdim ve yaklaşık 1.5 litre motor yağı 7 litre sanziman yağı eksik çıktı bu sanziman yaklaşık 6.5-7 litre eksik yağ ile sizeteslim edildi ve öle kullandiysaniz kırılmamasi dallgilmamasi garip olur du. Buna ek olarak bizim köyde şuanda 7 tane tumosan var ve her işe kosuluyorlar birkez şikayeti olan duymadim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dewrim87, post: 1078161, member: 74938"] Kursatkesikbas arkadaşın dediği gibi eksik sanziman yağından kaynaklanıyor olabilir sıfır alan arkadaşlar servis.araci size teslim ederken kullanım kitapçığını yazan teslim öncesi kontrollerde bulunan sanziman yağ seviyesi kontrolü yaptımi? Ben babama aldığımız yeni maxima serisi 8195 i serviste teslim alırken kitapçıkta yazan tüm kontrol noktalarını kontrol ettirdim ve yaklaşık 1.5 litre motor yağı 7 litre sanziman yağı eksik çıktı bu sanziman yaklaşık 6.5-7 litre eksik yağ ile sizeteslim edildi ve öle kullandiysaniz kırılmamasi dallgilmamasi garip olur du. Buna ek olarak bizim köyde şuanda 7 tane tumosan var ve her işe kosuluyorlar birkez şikayeti olan duymadim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosan nasıl
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt