PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tümosan neden fiat kadar tutulmaz .
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mucahit42" data-source="post: 1202969" data-attributes="member: 77797"><p>Bizde tümosan kullanıyoruz. Çokka memnunuz römorkta iki ton yükle yaklaşık 35-40 derece eğimli rampada 4. Viteste 1500-2000 devir aralığında zorlanmadan çıkıyor. Buradada herkez biliyor tümosanın çok daha iyi çektiğini. Bi abi vardı önceden td65d kullanıyordu. Şimdi tümo 7070 var. Abi aynı pullukla td65d de 3 takviye bayıla bayıla gittiğim yeri tümoyla seri 1de gidiyorum diyor. Yakıtıda çok güzel tümonun diyor. Evet çekiş güzel ama parça kalitesi? Bence en büyük neden parça kalitesi. Bizim tümonun jantı çatlamış galiba. Jant çatlaması nedir abi ya. 84 model 480 kullandık bişeyi yoktu bu 2012 model jant çatlamış. Bu yorum da tümoyu hem övdüm hemde öldürdüm ama olsun. Bence parça kalitesi fark yaratıyor. Birde geçmişi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mucahit42, post: 1202969, member: 77797"] Bizde tümosan kullanıyoruz. Çokka memnunuz römorkta iki ton yükle yaklaşık 35-40 derece eğimli rampada 4. Viteste 1500-2000 devir aralığında zorlanmadan çıkıyor. Buradada herkez biliyor tümosanın çok daha iyi çektiğini. Bi abi vardı önceden td65d kullanıyordu. Şimdi tümo 7070 var. Abi aynı pullukla td65d de 3 takviye bayıla bayıla gittiğim yeri tümoyla seri 1de gidiyorum diyor. Yakıtıda çok güzel tümonun diyor. Evet çekiş güzel ama parça kalitesi? Bence en büyük neden parça kalitesi. Bizim tümonun jantı çatlamış galiba. Jant çatlaması nedir abi ya. 84 model 480 kullandık bişeyi yoktu bu 2012 model jant çatlamış. Bu yorum da tümoyu hem övdüm hemde öldürdüm ama olsun. Bence parça kalitesi fark yaratıyor. Birde geçmişi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tümosan neden fiat kadar tutulmaz .
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt