PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosan şanzıman dağıttı tamiri ne kadar tutar?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emrah doğan" data-source="post: 1060156" data-attributes="member: 47204"><p>Geçmiş olsun kardeşim. Tümosan mı bir daha tövbe denilecek olumsuzluklarla karşılaşıyoruz. Yazın sabah balya işine giderken motordan ilginç bir ses gelemeye başladı. Aradım servisi sesi dinlettim. Neyse servise çektim motor yağı değişmeye daha 90 saat var motor yağlama yapmamış v.s vs.3000tl yedi bir hafta da makinan yatacaktı günlük 1000 tlden 7000 tl eder yedek traktör olmasa maliyet 10000 tl olurdu. Baktım olmuyor bahar ağzı tümosanı satmayı düşünüyoruz.Tercihte muhtemelen erkunttan yana olacak. Size de tavsiyem ekonomik şartınız el verir vermez tümosanı satmanızdır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emrah doğan, post: 1060156, member: 47204"] Geçmiş olsun kardeşim. Tümosan mı bir daha tövbe denilecek olumsuzluklarla karşılaşıyoruz. Yazın sabah balya işine giderken motordan ilginç bir ses gelemeye başladı. Aradım servisi sesi dinlettim. Neyse servise çektim motor yağı değişmeye daha 90 saat var motor yağlama yapmamış v.s vs.3000tl yedi bir hafta da makinan yatacaktı günlük 1000 tlden 7000 tl eder yedek traktör olmasa maliyet 10000 tl olurdu. Baktım olmuyor bahar ağzı tümosanı satmayı düşünüyoruz.Tercihte muhtemelen erkunttan yana olacak. Size de tavsiyem ekonomik şartınız el verir vermez tümosanı satmanızdır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosan şanzıman dağıttı tamiri ne kadar tutar?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt