PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="elbistanlı" data-source="post: 230941" data-attributes="member: 13166"><p><strong>Ynt: TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ</strong></p><p></p><p>bak gardasımmm senn hosss fıat dıyondaa hh dıyondaaa nh bı bok deyıll asıllll ben fıatcıydımmm yıllardan berıııı tümosanı sevmezdımm ısın acıkcasıııı td 85 dt vardıı bendeeee hıcde serı gıtmıyoduuu tarladaaa bı kere cekmıyorrr td 85 gunde 2 defaa tepoyu dolduuryodumm gelelım konforunaa surusuneeee sabah tann aksama kadarrr tarladaaaa cift yapıyodummm oooo td 85 lennn hısım cıkıyoduuuu oluyodummm aksamlarıııı yorgunluktannn hıccc bosaa konusmaa sennn konformuss serılık mısss tarladaa gıtmıyorrr td 85 lerrr neden bahsedıyon senn kardesss ensannn td 85 satıpp tümosan 82 80 dt turbolu aldımmmm senın nh nden deee cokkk serıııı sabahtann aksama kadrrr sruyodummm hıcc yorulmaa denen bıseyy olmuyoduu bendeeee artı yakıtıdaa cok azzz yakıtına goredeee fazlaa gücluyduuuu anlıyomuss canım kardesımm td lerıı bana ovmeeee tümosanın hakkındadaa atıpp tuturumaaaa tümosannn nh yeee 20000 cekerrrr tümosannn moturr tümosann derım baska bısey demem fiatı kapıma komam ben</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elbistanlı, post: 230941, member: 13166"] [b]Ynt: TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ[/b] bak gardasımmm senn hosss fıat dıyondaa hh dıyondaaa nh bı bok deyıll asıllll ben fıatcıydımmm yıllardan berıııı tümosanı sevmezdımm ısın acıkcasıııı td 85 dt vardıı bendeeee hıcde serı gıtmıyoduuu tarladaaa bı kere cekmıyorrr td 85 gunde 2 defaa tepoyu dolduuryodumm gelelım konforunaa surusuneeee sabah tann aksama kadarrr tarladaaaa cift yapıyodummm oooo td 85 lennn hısım cıkıyoduuuu oluyodummm aksamlarıııı yorgunluktannn hıccc bosaa konusmaa sennn konformuss serılık mısss tarladaa gıtmıyorrr td 85 lerrr neden bahsedıyon senn kardesss ensannn td 85 satıpp tümosan 82 80 dt turbolu aldımmmm senın nh nden deee cokkk serıııı sabahtann aksama kadrrr sruyodummm hıcc yorulmaa denen bıseyy olmuyoduu bendeeee artı yakıtıdaa cok azzz yakıtına goredeee fazlaa gücluyduuuu anlıyomuss canım kardesımm td lerıı bana ovmeeee tümosanın hakkındadaa atıpp tuturumaaaa tümosannn nh yeee 20000 cekerrrr tümosannn moturr tümosann derım baska bısey demem fiatı kapıma komam ben [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt