PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="okkangal" data-source="post: 28010" data-attributes="member: 470"><p><strong>Ynt: TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>ramazan arkadaşın senin gördüğün yada yakınında bulunan tek bir traktör ve performansı o modelin tamamı için genelleme yapmanı gerektirmez ve istatistik biliminede aykırıdır. benim gördüğüm 80-66 larda dörtlüyü süper çekiyodu. buda hepsi mükemmel anlamınada gelmez bu. mesela bak bir fabrikada üretim bandından üretilip montajlanan bir imalat ın tamamı farklıdır. hepsi birebir aynı gelmez. olabilir arada çekmeyen arıza veren bazı hataları olan . bizde gördük böyle fiat lar . amam genelde FİAT kullanan herkes motorundan memundur ben öyle aldığına pişman yada yapması gereken işi yapamayan FİAT duymadım pek . 80-66 ya gelincede FİAT ın en güzel traktörlerinden birisi .öyle motor mu oldu oda demek haksızlık biraz. tümosan da güzel motor yerli malı bazı serileri ve modelleri çok çekişli motorlar ama FİAT ile kıyaslanamaz. TD ye gelince benim kendi şahsi fikrimdir ben hiç beğenmem ama yine de onu TÜMOSAN ile kıyaslamam . TÜmosanın yeni tasarıı ve TD karşılaştır. NH daha yi TÜMOSAN dan ama çekişlerine bişe diyemem .. </p><p></p><p>velhasılı kelam gördüğünüz bir motorla öyle genelleme yapılmaz. FİAT bu işin en iyilerindendir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okkangal, post: 28010, member: 470"] [b]Ynt: TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ[/b] ramazan arkadaşın senin gördüğün yada yakınında bulunan tek bir traktör ve performansı o modelin tamamı için genelleme yapmanı gerektirmez ve istatistik biliminede aykırıdır. benim gördüğüm 80-66 larda dörtlüyü süper çekiyodu. buda hepsi mükemmel anlamınada gelmez bu. mesela bak bir fabrikada üretim bandından üretilip montajlanan bir imalat ın tamamı farklıdır. hepsi birebir aynı gelmez. olabilir arada çekmeyen arıza veren bazı hataları olan . bizde gördük böyle fiat lar . amam genelde FİAT kullanan herkes motorundan memundur ben öyle aldığına pişman yada yapması gereken işi yapamayan FİAT duymadım pek . 80-66 ya gelincede FİAT ın en güzel traktörlerinden birisi .öyle motor mu oldu oda demek haksızlık biraz. tümosan da güzel motor yerli malı bazı serileri ve modelleri çok çekişli motorlar ama FİAT ile kıyaslanamaz. TD ye gelince benim kendi şahsi fikrimdir ben hiç beğenmem ama yine de onu TÜMOSAN ile kıyaslamam . TÜmosanın yeni tasarıı ve TD karşılaştır. NH daha yi TÜMOSAN dan ama çekişlerine bişe diyemem .. velhasılı kelam gördüğünüz bir motorla öyle genelleme yapılmaz. FİAT bu işin en iyilerindendir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt