PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="meskisehiri" data-source="post: 4862" data-attributes="member: 2"><p><strong>: TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Arkadaşa katılıyorum ama sadece gülmekten. Öncelikle sende Tümosan var mı arkadaşım? Tümosan ' a bindin mi? En önemlisi Tümosan ' dan, bir NH kalitesinde motor üretmesini mi bekliyorsun? Bunu ürettiklerine şükret. Ülkemiz traktör üretmese dersiniz ki, kocaman ülkeyiz ama daha traktör üretemiyoruz, şimdi üretiliyor bu seferde kalitesiz üretiyor diye laf yapıyorsunuz. Hangi yüzle kalite bekliyorsunuz? Adamın motoruna beş para etmez diyorsunuz, bir defa arkasında durup kendi yurdunuzun malını savunmuyorsunuz, bence bu kadar olduğuna şükredin. Burada mevzusu geçen traktör, yabancı bi marka değil. Senin yerli malın, senin toprağın üretiyor nasıl böyle laflar söyleyebiliyorsunuz anlamıyorum. SEVMEZSİN AYRI MESELE AMA KÖTÜLEME. SEVMİYORUM DERSİN İŞİN İÇİNDEN ÇIKARSIN AMA NEYE DAYANARAK KÖTÜLÜYORSUN?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="meskisehiri, post: 4862, member: 2"] [b]: TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ[/b] Arkadaşa katılıyorum ama sadece gülmekten. Öncelikle sende Tümosan var mı arkadaşım? Tümosan ' a bindin mi? En önemlisi Tümosan ' dan, bir NH kalitesinde motor üretmesini mi bekliyorsun? Bunu ürettiklerine şükret. Ülkemiz traktör üretmese dersiniz ki, kocaman ülkeyiz ama daha traktör üretemiyoruz, şimdi üretiliyor bu seferde kalitesiz üretiyor diye laf yapıyorsunuz. Hangi yüzle kalite bekliyorsunuz? Adamın motoruna beş para etmez diyorsunuz, bir defa arkasında durup kendi yurdunuzun malını savunmuyorsunuz, bence bu kadar olduğuna şükredin. Burada mevzusu geçen traktör, yabancı bi marka değil. Senin yerli malın, senin toprağın üretiyor nasıl böyle laflar söyleyebiliyorsunuz anlamıyorum. SEVMEZSİN AYRI MESELE AMA KÖTÜLEME. SEVMİYORUM DERSİN İŞİN İÇİNDEN ÇIKARSIN AMA NEYE DAYANARAK KÖTÜLÜYORSUN? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt