PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emrecelik26" data-source="post: 55463" data-attributes="member: 144"><p><strong>Ynt: TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ</strong></p><p></p><p><span style="color: red"><strong>Herzaman söylerim niye bu memlekette yerli bir otomobil veya traktör üretilip avrupaya satılmıyo diye ama anlıyorumki bizim vatandaşlarımız avrupanın destekçisi yerlinin köstekçisi oldukça giydiğimiz donu bile avrupadan 5 katı fazla paraya alırız..</strong></span></p><p><span style="color: red"><strong>Arkadaşlar yapmayın türkiyede üretilen o kadar emek verilen bir markayı bilip bilmeden bu kadar kötülemeyin ön yargılı olmayın ben tümosan kullanmadım ve tarladada görmedim ama benim traktörümün motoru tümosan ve daha hiç bir kötülüğünü görmedin sizin övdüğünüz avrupa traktörleri kışın ayasında tekleyerek çalışırken benim traktörüm tek basışta çalışıyor yalanım veye abarttığım bir şeyde yok inş kışın bunun videosunu çekerim ve sizede gösteririm..</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emrecelik26, post: 55463, member: 144"] [b]Ynt: TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ[/b] [color=red][b]Herzaman söylerim niye bu memlekette yerli bir otomobil veya traktör üretilip avrupaya satılmıyo diye ama anlıyorumki bizim vatandaşlarımız avrupanın destekçisi yerlinin köstekçisi oldukça giydiğimiz donu bile avrupadan 5 katı fazla paraya alırız.. Arkadaşlar yapmayın türkiyede üretilen o kadar emek verilen bir markayı bilip bilmeden bu kadar kötülemeyin ön yargılı olmayın ben tümosan kullanmadım ve tarladada görmedim ama benim traktörümün motoru tümosan ve daha hiç bir kötülüğünü görmedin sizin övdüğünüz avrupa traktörleri kışın ayasında tekleyerek çalışırken benim traktörüm tek basışta çalışıyor yalanım veye abarttığım bir şeyde yok inş kışın bunun videosunu çekerim ve sizede gösteririm..[/b][/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt