PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 668347" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ</strong></p><p></p><p>arkadaşlar ben tümosanı çok araştırdım.yetkililer zamanında çok uzun uzun görüştüm yazıştım.klasik serilerin kalmasıanda belki etkim etkimiz olmuştur.aslında klasik tip güzel ben çok seviyorum.traktör havasını veriyor.</p><p> </p><p> gelelim sorunlara ve şikayetlere </p><p>bende isterim ki tümosanın sağlam -kaliteli-güçlü-konforlu olamasını isterim.</p><p> burada üç tane sorun var.</p><p>1-traktörü alanlar yani sizler bizler alırken elimize-kapımıza gelince kusuruda olsa ayıbıda olsa saklıyoruz.altın oluyor kapımızda.mantalite şu kardeş ben aldım aman sende al.aman al.ben yandım sende yan içinden....bu tüm çiftçiler ve modeller ve markalar için geçerli.</p><p></p><p>yakıyorsa kokluyor-çekmiyorsa çekiyor-arızalanıyorsa yok yahu...mantık bu</p><p></p><p>çünkü talep bu burada fabrikanın suçu yok...satışalr çok iyi...</p><p></p><p>2- burada servis ve bayi çok önemli ve suçlu bayi para kazanacak kandıracak kazıklayacak</p><p>çünkü tümosanın bayileri şuan konu tümosan oldugu için halkın şikayetine degil nazsıl kazıklayacaklarına bakıyorlar.mesal kaman bayisi benim çiftçim klma istemiyor konfor istemiyor.diye fuarda tartıştık.</p><p>sevis para kazanacak nekadar çok traktör servise gelirse...niye söylesin hatayı yanluşı eksigi fabrikaya...</p><p></p><p>bunun altı çok dolar daya yaz yaz bitemz.</p><p></p><p>3-fabrika nedense hani deriz fason üretim bu modle bu fikre gidiyor.halbuki eski model tümosanlar gücü temsil ediyordu.halkın gözünde hep bu vardı.fabrika bu hazıra konmayı başaramdı.</p><p> erkunt döküm veya başka kaliteli türk dökümlerinden ayrılmayacaktı.</p><p>ayrıca fabrika şikayet-öneri-talep ve müşteri memnuniyetine bakmıyor.aslında tüm fabrikalr böyle..</p><p></p><p>sonuç suçlu çiftçi hakını ararsa alıp pişman olmuşsa komşunuya yakmassa konu kendiliginde çözülür...</p><p>ben yandım sende yan oda yansın.kötü bir mantalite ve mantık..malesef..</p><p>bana degmeyen yılan bin yaşasın...</p><p></p><p>neden kimse dogruyu söylemez...</p><p>td 75- 56 örnek traktör seri güçlü birçok üretim hilesi ile ön plan çıkmış.bu traktörü öve öve bitiremediler yahu traktörde oturacak yer yok.kazada devrilmede çıkacagın bir durum bile yok...</p><p>yahu bu güzelmiş e ozaman adam gibi kabin yapsınlar degilmi?</p><p></p><p>han gi birini sayacaksın kimler zengin oldu kimler battı....</p><p>önce bizler kafamızdaki şu yakma ve yandırma fikrinden kurtulmalıyız.</p><p>elin malını övmekten zengini zengin etmekten kurtulacagız..</p><p></p><p>bu şikayetler tümosanı ilgilendiriyorsa hayır tüm modeller böyle....</p><p> ben kalite ve güven ve saglamlık ve müşteri memnuniyeti istiyorum ben para veriyorum aç kalıyorum yokluk çekiyorum.haksız oluyorum yeri gelince borcumu ödeyemiyorum ozaman ben haklıyım.</p><p>fabrika ve bayi bunu böyle bilmeli.</p><p></p><p> ve traktör deynekciliği yapanlarda bunu böyle bilmeli...gerçi iki yakaları bir araya gelmiyorya bunlarında...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 668347, member: 988"] [b]Ynt: TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ[/b] arkadaşlar ben tümosanı çok araştırdım.yetkililer zamanında çok uzun uzun görüştüm yazıştım.klasik serilerin kalmasıanda belki etkim etkimiz olmuştur.aslında klasik tip güzel ben çok seviyorum.traktör havasını veriyor. gelelim sorunlara ve şikayetlere bende isterim ki tümosanın sağlam -kaliteli-güçlü-konforlu olamasını isterim. burada üç tane sorun var. 1-traktörü alanlar yani sizler bizler alırken elimize-kapımıza gelince kusuruda olsa ayıbıda olsa saklıyoruz.altın oluyor kapımızda.mantalite şu kardeş ben aldım aman sende al.aman al.ben yandım sende yan içinden....bu tüm çiftçiler ve modeller ve markalar için geçerli. yakıyorsa kokluyor-çekmiyorsa çekiyor-arızalanıyorsa yok yahu...mantık bu çünkü talep bu burada fabrikanın suçu yok...satışalr çok iyi... 2- burada servis ve bayi çok önemli ve suçlu bayi para kazanacak kandıracak kazıklayacak çünkü tümosanın bayileri şuan konu tümosan oldugu için halkın şikayetine degil nazsıl kazıklayacaklarına bakıyorlar.mesal kaman bayisi benim çiftçim klma istemiyor konfor istemiyor.diye fuarda tartıştık. sevis para kazanacak nekadar çok traktör servise gelirse...niye söylesin hatayı yanluşı eksigi fabrikaya... bunun altı çok dolar daya yaz yaz bitemz. 3-fabrika nedense hani deriz fason üretim bu modle bu fikre gidiyor.halbuki eski model tümosanlar gücü temsil ediyordu.halkın gözünde hep bu vardı.fabrika bu hazıra konmayı başaramdı. erkunt döküm veya başka kaliteli türk dökümlerinden ayrılmayacaktı. ayrıca fabrika şikayet-öneri-talep ve müşteri memnuniyetine bakmıyor.aslında tüm fabrikalr böyle.. sonuç suçlu çiftçi hakını ararsa alıp pişman olmuşsa komşunuya yakmassa konu kendiliginde çözülür... ben yandım sende yan oda yansın.kötü bir mantalite ve mantık..malesef.. bana degmeyen yılan bin yaşasın... neden kimse dogruyu söylemez... td 75- 56 örnek traktör seri güçlü birçok üretim hilesi ile ön plan çıkmış.bu traktörü öve öve bitiremediler yahu traktörde oturacak yer yok.kazada devrilmede çıkacagın bir durum bile yok... yahu bu güzelmiş e ozaman adam gibi kabin yapsınlar degilmi? han gi birini sayacaksın kimler zengin oldu kimler battı.... önce bizler kafamızdaki şu yakma ve yandırma fikrinden kurtulmalıyız. elin malını övmekten zengini zengin etmekten kurtulacagız.. bu şikayetler tümosanı ilgilendiriyorsa hayır tüm modeller böyle.... ben kalite ve güven ve saglamlık ve müşteri memnuniyeti istiyorum ben para veriyorum aç kalıyorum yokluk çekiyorum.haksız oluyorum yeri gelince borcumu ödeyemiyorum ozaman ben haklıyım. fabrika ve bayi bunu böyle bilmeli. ve traktör deynekciliği yapanlarda bunu böyle bilmeli...gerçi iki yakaları bir araya gelmiyorya bunlarında... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt