PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ahmetboz2005" data-source="post: 694059" data-attributes="member: 46592"><p><strong>Ynt: TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ</strong></p><p></p><p>selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım... hemen hergün trakkulübü bi gezerim...bende tümosan almayı düşünüyorum malüm emeklilik yaklaşıyor..ama eleştirileri okudukça soğumaya başladım... barış palaya katılıyorum ...ayrıca bu traktör firmalarının böyle sitelere girip eleştirileri alıp değerlendirmeleri gerekmezmi..argeleri ne işyapar ..millet dişinden tırnağından artırdığını motora versin onlar arıza çıkıncada kullanıcı hatası nerelerde arıza olduğunu herkez dile getiriyor zaten.. niye aynı arızalar oluyo.. benim fikrim ...bunlar kendi hatası hatta üretim hatasından vardiyadaki işçi bi somunu torkunda sıkmasa beli saat sonunda arıza açmazmı ben usta değilim... o anlık belki idare eder sonra garibanın canını yakar... servislerin geri dönük hangi seri noda hangi saate vardiya işçileri yapmış vede yedek parça kullanılmış anlaşılır gibi geliyo bana göre ... ama çok iyi deyen tümosancılarda var buna ne dersiniz takibe devam KALİTE NERDE MÜŞTERİ ORDA.. kendileri bilir ..iyi geceler..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ahmetboz2005, post: 694059, member: 46592"] [b]Ynt: TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ[/b] selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım... hemen hergün trakkulübü bi gezerim...bende tümosan almayı düşünüyorum malüm emeklilik yaklaşıyor..ama eleştirileri okudukça soğumaya başladım... barış palaya katılıyorum ...ayrıca bu traktör firmalarının böyle sitelere girip eleştirileri alıp değerlendirmeleri gerekmezmi..argeleri ne işyapar ..millet dişinden tırnağından artırdığını motora versin onlar arıza çıkıncada kullanıcı hatası nerelerde arıza olduğunu herkez dile getiriyor zaten.. niye aynı arızalar oluyo.. benim fikrim ...bunlar kendi hatası hatta üretim hatasından vardiyadaki işçi bi somunu torkunda sıkmasa beli saat sonunda arıza açmazmı ben usta değilim... o anlık belki idare eder sonra garibanın canını yakar... servislerin geri dönük hangi seri noda hangi saate vardiya işçileri yapmış vede yedek parça kullanılmış anlaşılır gibi geliyo bana göre ... ama çok iyi deyen tümosancılarda var buna ne dersiniz takibe devam KALİTE NERDE MÜŞTERİ ORDA.. kendileri bilir ..iyi geceler.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt