PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="arapörenli" data-source="post: 697310" data-attributes="member: 28148"><p><strong>Ynt: TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ</strong></p><p></p><p>vıdeolardan bırınıde atan benım.arkayı dagıtan tumosan dıe.bızzat koyumde oldu servısle tarlaya gıttık ve ben vıdeoya aldım.demıssınkı td65 bolundu.bolunebılır kul yapısı ama 1 veya 2 tane.pekı tumosan neden daha fazla kalıte yok.yakma olayına gelınce koyumuzdede var tumasan kullanıcıları hıcte az yakan dıyen yok çekısı guzel ama yakıyor dıolar.pancar yerınde 2.5lt anızda 1.8 yaktı 90-80 tumosan.dekar 1000 metre kare.ikincisi sızın oraların topragı yumusak.örnegın bızım burda td 85 dekarda 2 lıtre yakarken sıvrısahısar ılcesıne baglı bı koyde adam ıddaa edıyor 1lıtre yakıyo dıe.neden toprak yapısı kül</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="arapörenli, post: 697310, member: 28148"] [b]Ynt: TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ[/b] vıdeolardan bırınıde atan benım.arkayı dagıtan tumosan dıe.bızzat koyumde oldu servısle tarlaya gıttık ve ben vıdeoya aldım.demıssınkı td65 bolundu.bolunebılır kul yapısı ama 1 veya 2 tane.pekı tumosan neden daha fazla kalıte yok.yakma olayına gelınce koyumuzdede var tumasan kullanıcıları hıcte az yakan dıyen yok çekısı guzel ama yakıyor dıolar.pancar yerınde 2.5lt anızda 1.8 yaktı 90-80 tumosan.dekar 1000 metre kare.ikincisi sızın oraların topragı yumusak.örnegın bızım burda td 85 dekarda 2 lıtre yakarken sıvrısahısar ılcesıne baglı bı koyde adam ıddaa edıyor 1lıtre yakıyo dıe.neden toprak yapısı kül [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt