PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 739151" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ</strong></p><p></p><p>Eski kasalarını seviyorum ama konfordon çok geri kalmış makina, 4x4 sistemi % 100 kitleme olduğu için bana güzel geliyor, </p><p></p><p>Tip olarak eski kasa daha çok hoşuma gidiyor belki Fiat ' a alışık olduğum içindir, kompresör, yolcu koltuğu gibi ufak ama önemli eksiklerini giderse, bunları opsiyon olarak bile değil standart sunsa, traktörde 2 Wd işini dahi kaldırsa Türkiye ' yi daha verimli olan 4WD ' ye boğsa daha çok hoşuma gidecek, Kabin özelliklerini standart yapsa ( klima,teyp ayna vs kalite yapsa) , fiyatları standart olsa daha iyi olur bence. Eski modellerin sağlamlığını çekişini biliyoryz. Bkz: 82:80 DT, </p><p></p><p>Kendi kendini tamamladığı için seviyorum, ama yetkililerin servise,bayiye fazla yüklenirler ise bakarız, şimdilik kullanıcı hatası diyin geçin demesi çok yanlış, müşreti memnuyitenie ve lükse önem verse çok daha iyi olur. Yıl 2013, traktörle denize gitmeyeceğiz ama Türk Çiftçi sine de bi koltuğu, klimayı, standar DT sistemini çok görmesinler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 739151, member: 45767"] [b]Ynt: TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ[/b] Eski kasalarını seviyorum ama konfordon çok geri kalmış makina, 4x4 sistemi % 100 kitleme olduğu için bana güzel geliyor, Tip olarak eski kasa daha çok hoşuma gidiyor belki Fiat ' a alışık olduğum içindir, kompresör, yolcu koltuğu gibi ufak ama önemli eksiklerini giderse, bunları opsiyon olarak bile değil standart sunsa, traktörde 2 Wd işini dahi kaldırsa Türkiye ' yi daha verimli olan 4WD ' ye boğsa daha çok hoşuma gidecek, Kabin özelliklerini standart yapsa ( klima,teyp ayna vs kalite yapsa) , fiyatları standart olsa daha iyi olur bence. Eski modellerin sağlamlığını çekişini biliyoryz. Bkz: 82:80 DT, Kendi kendini tamamladığı için seviyorum, ama yetkililerin servise,bayiye fazla yüklenirler ise bakarız, şimdilik kullanıcı hatası diyin geçin demesi çok yanlış, müşreti memnuyitenie ve lükse önem verse çok daha iyi olur. Yıl 2013, traktörle denize gitmeyeceğiz ama Türk Çiftçi sine de bi koltuğu, klimayı, standar DT sistemini çok görmesinler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt