PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tumosan8280" data-source="post: 84761" data-attributes="member: 2743"><p><strong>Ynt: TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ</strong></p><p></p><p>slm mıllet. tümosana ne kadar uygunsuz laf eden çoban vvarsa gelsın bana beş para etmezmiş sen ole bi motor aldın koydunmu ki kapının önune. sen ömrunde hiç kullandınmı 4x4. yada çeker kullanıyosundurya kendı aklınca ben çeker kullanıyom dıyorsun yok ole bedavaya kardeş aklını basına al 1000 saatte sekman atan 1000 saatte motor yapan perkıns motorlanımı övüyosun burda.ben ce dunyanın en dayanıklı motorları kullanıldı tumosanda. 98 model 8280 benımkı kaç saate dersın 15000 saat. 6 cı tekerleklerı takıcam nerdeyse yaptığ iş dersen hiç remork işi yok 20 no ikili 16 no üçlu pulluk ile yaz kış devamlı çift sürmek. 3 ay da ot saman balamak balle ıle bu işi de nerde yapıyon dde eskişehir antalya edırne üçgenıbatısında tam bozca adaya kadar. bir makına yakıyosa işi de yapıyodur ole mazotu koklamakla falan iş olmaz. yolunada gittim 70 lt. mazot 450 klm.yaptı daha ne olçak zaten buyuk motor yolda yaktıgı mazotu işte yakmaz basıyosun yolda 4 tane tokmak haldır haldır yakacak tabi. TUMOSANA HİÇ AMA HİÇ KİMSE MAKINA MUHENDISI PROFESOR BILE OLSA LAF SÖYLEYEMEZ SOLİCEK OLAN VARSA GELSIN BEN BURDAYIM herkese bolkazançlı gunler....................................</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tumosan8280, post: 84761, member: 2743"] [b]Ynt: TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ[/b] slm mıllet. tümosana ne kadar uygunsuz laf eden çoban vvarsa gelsın bana beş para etmezmiş sen ole bi motor aldın koydunmu ki kapının önune. sen ömrunde hiç kullandınmı 4x4. yada çeker kullanıyosundurya kendı aklınca ben çeker kullanıyom dıyorsun yok ole bedavaya kardeş aklını basına al 1000 saatte sekman atan 1000 saatte motor yapan perkıns motorlanımı övüyosun burda.ben ce dunyanın en dayanıklı motorları kullanıldı tumosanda. 98 model 8280 benımkı kaç saate dersın 15000 saat. 6 cı tekerleklerı takıcam nerdeyse yaptığ iş dersen hiç remork işi yok 20 no ikili 16 no üçlu pulluk ile yaz kış devamlı çift sürmek. 3 ay da ot saman balamak balle ıle bu işi de nerde yapıyon dde eskişehir antalya edırne üçgenıbatısında tam bozca adaya kadar. bir makına yakıyosa işi de yapıyodur ole mazotu koklamakla falan iş olmaz. yolunada gittim 70 lt. mazot 450 klm.yaptı daha ne olçak zaten buyuk motor yolda yaktıgı mazotu işte yakmaz basıyosun yolda 4 tane tokmak haldır haldır yakacak tabi. TUMOSANA HİÇ AMA HİÇ KİMSE MAKINA MUHENDISI PROFESOR BILE OLSA LAF SÖYLEYEMEZ SOLİCEK OLAN VARSA GELSIN BEN BURDAYIM herkese bolkazançlı gunler.................................... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt