PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Alıntılar)
tümosan ve erkunt cekişmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dolcevita" data-source="post: 217471" data-attributes="member: 1507"><p><strong>Ynt: tümosan ve erkunt cekişmesi</strong></p><p></p><p>ikiside umrumda degil fabrikasını bana aait degil parada vermiyor görüken o cekkecek motor ölede bölede ceker ne motorlar gördük cekilirken cekeni lastigi olmayıpta cekenide gördük valla etrafımda yok olsa ben takam 80 ligini ford 6600 takcam ama tek cekerde 90 tümosanı taksam yine kabul etmessinz ben gecen sene motor aldım 90 lık tüm</p><p>osan almadan önce tabi traktörleri gezdim bu erkunta vardıgımda bayi vede servisi öle cok övdülerki 85 hb aşagı degil dediler ben bunların yalancısıyım milleti oluktan suluyolar ozman 90 lık tümosanıda ucuzdu ondan aldım kilima ve öntekerleri genişlettim 53 tl vardı pişmande degilim birdaha alsam yine aynısını alırım erkuntuda cok övdüler şunuda sölim 6 tane traktör kullandm mf 165 ve 285 s ford 6600 iki taneydi same 104 silver tümsanda 9080 idi bunun 3 satıldı hepside güzel motordu ama ford bi başkaydı 1 tane var bende yani ford ve tümosan vur kır yola devam asla yolda koymadılar vardıgı yerde iş bitirdiler benim profesyenelligim bu erkuntu bilmiyorum sadece servis anlattıgı kadar cok abartılı anlattılar millete bi güven duygusu veremedi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dolcevita, post: 217471, member: 1507"] [b]Ynt: tümosan ve erkunt cekişmesi[/b] ikiside umrumda degil fabrikasını bana aait degil parada vermiyor görüken o cekkecek motor ölede bölede ceker ne motorlar gördük cekilirken cekeni lastigi olmayıpta cekenide gördük valla etrafımda yok olsa ben takam 80 ligini ford 6600 takcam ama tek cekerde 90 tümosanı taksam yine kabul etmessinz ben gecen sene motor aldım 90 lık tüm osan almadan önce tabi traktörleri gezdim bu erkunta vardıgımda bayi vede servisi öle cok övdülerki 85 hb aşagı degil dediler ben bunların yalancısıyım milleti oluktan suluyolar ozman 90 lık tümosanıda ucuzdu ondan aldım kilima ve öntekerleri genişlettim 53 tl vardı pişmande degilim birdaha alsam yine aynısını alırım erkuntuda cok övdüler şunuda sölim 6 tane traktör kullandm mf 165 ve 285 s ford 6600 iki taneydi same 104 silver tümsanda 9080 idi bunun 3 satıldı hepside güzel motordu ama ford bi başkaydı 1 tane var bende yani ford ve tümosan vur kır yola devam asla yolda koymadılar vardıgı yerde iş bitirdiler benim profesyenelligim bu erkuntu bilmiyorum sadece servis anlattıgı kadar cok abartılı anlattılar millete bi güven duygusu veremedi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Alıntılar)
tümosan ve erkunt cekişmesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt