PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Alıntılar)
tümosan ve erkunt cekişmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dolcevita" data-source="post: 217552" data-attributes="member: 1507"><p><strong>Ynt: tümosan ve erkunt cekişmesi</strong></p><p></p><p>bölge bölge degişr ya aydını az cok bilirim tavlı yumuşak topraktır 240 4 lü takarlar orda burda yani konya çumra ovasında cok sert topraklar vardır cok verimli ama işlemsi zordur 430 metre uzunlugunki tarlada cift sürerken motorlar hararet yapar 2,60 metrelik büyük capalı toprak firezesi cekerken yanık kaplo kokusu gelir takviye 3 ten başka fiteste calışmazlar ben harman sonu sürerim tarlalarımı birde makina ile sokülmüş pancar tarlası bide kuruduysa valla fordu la pulluk pimlerini kırardık erkunt perkins motor onu iyi biliyorum perkinsin varlıgı yeter saten ben tümosanı ucuz diye aldım aldıgımda gercekten en ucuzu idi şimdi bilmiyorum serilk degil saglamlık benim icin önemlidir katalokta saglamlık yazmıyordu ankarda fabrikada calışan akarbalarım var her yönünü bilirim erkuntun ben 80 hb diye biliyorum bana öle dediler mısırda nil nehri yanlarında kira tutabilirsek oraya erkunt alcam seri cünkü oralar iyi gelir iyi bilirim ama kullanmadım hic</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dolcevita, post: 217552, member: 1507"] [b]Ynt: tümosan ve erkunt cekişmesi[/b] bölge bölge degişr ya aydını az cok bilirim tavlı yumuşak topraktır 240 4 lü takarlar orda burda yani konya çumra ovasında cok sert topraklar vardır cok verimli ama işlemsi zordur 430 metre uzunlugunki tarlada cift sürerken motorlar hararet yapar 2,60 metrelik büyük capalı toprak firezesi cekerken yanık kaplo kokusu gelir takviye 3 ten başka fiteste calışmazlar ben harman sonu sürerim tarlalarımı birde makina ile sokülmüş pancar tarlası bide kuruduysa valla fordu la pulluk pimlerini kırardık erkunt perkins motor onu iyi biliyorum perkinsin varlıgı yeter saten ben tümosanı ucuz diye aldım aldıgımda gercekten en ucuzu idi şimdi bilmiyorum serilk degil saglamlık benim icin önemlidir katalokta saglamlık yazmıyordu ankarda fabrikada calışan akarbalarım var her yönünü bilirim erkuntun ben 80 hb diye biliyorum bana öle dediler mısırda nil nehri yanlarında kira tutabilirsek oraya erkunt alcam seri cünkü oralar iyi gelir iyi bilirim ama kullanmadım hic [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Alıntılar)
tümosan ve erkunt cekişmesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt