PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Alıntılar)
tümosan ve erkunt cekişmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 224500" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: tümosan ve erkunt cekişmesi</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>yok abi önemli degil..</p><p></p><p></p><p>ama bu gercek tumosan teknoloji olarak geride sadece tumosan tum yerli markalar geride.. ama tumosan bi çok yönden geride kaldı.. 3-5 yıllık erkunt bile tumosana kafa tutuyorsa tumosanın yöneticilerinin oturup düşünmesi lazım..</p><p></p><p>turk çifçisine herzaman eskiyen traktörleri ürettiler bugun td serisine bak bide t4000 serisine bak aradaki farkı gör neden t4000 serisi üretilmiyorda turkiyede td üretiliyor.. yıllarca mf 30 yıllık şanzumanı uzel boyayıp boyayıp satmadımı.. avrupa mf lerle turkiyede üretilen mf ler birmiydi.. turkiye de daha yeni yeni euro 2 motorlar kullanılmaya basladı.. dunyanın en pahalı mazotunu kullanıyoruz ama en cok yakan yine bizim traktörlerimiz bunda bile bi tezatlık var ama artık çifçi uyanıyor.. çifçide teknoloji ve yenilik arıyor konfor arıyor.. </p><p></p><p>erkunt traktörlerde öle bana göre çok teknolojik traktörler degil.. halen euro 3 motor kullanılmıyor intercooller yok motorlarında tek bi şanzuman üzerine kurmuşlar fabrikayı sanki bu şanzumanı geliştirmek adına bişey yapmıyorlar.. hidrolik shutle v.s. tum avrupa markalarda kullanılıyor nerdeyse.. bunun gibi bi çok şeyin hala gerisinde erkunt ama turkiyede konfor ve şanzumanı hala en iyi yerli markalar içinde.. buda gercek.. ve kaliteye önem veren marka.. bu yönunu seviyorum ben.. teknoloji çifçinin gözunu korkutuyor ama teknolojisinin sundugu guzelliklere deger bu..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 224500, member: 2401"] [b]Ynt: tümosan ve erkunt cekişmesi[/b] yok abi önemli degil.. ama bu gercek tumosan teknoloji olarak geride sadece tumosan tum yerli markalar geride.. ama tumosan bi çok yönden geride kaldı.. 3-5 yıllık erkunt bile tumosana kafa tutuyorsa tumosanın yöneticilerinin oturup düşünmesi lazım.. turk çifçisine herzaman eskiyen traktörleri ürettiler bugun td serisine bak bide t4000 serisine bak aradaki farkı gör neden t4000 serisi üretilmiyorda turkiyede td üretiliyor.. yıllarca mf 30 yıllık şanzumanı uzel boyayıp boyayıp satmadımı.. avrupa mf lerle turkiyede üretilen mf ler birmiydi.. turkiye de daha yeni yeni euro 2 motorlar kullanılmaya basladı.. dunyanın en pahalı mazotunu kullanıyoruz ama en cok yakan yine bizim traktörlerimiz bunda bile bi tezatlık var ama artık çifçi uyanıyor.. çifçide teknoloji ve yenilik arıyor konfor arıyor.. erkunt traktörlerde öle bana göre çok teknolojik traktörler degil.. halen euro 3 motor kullanılmıyor intercooller yok motorlarında tek bi şanzuman üzerine kurmuşlar fabrikayı sanki bu şanzumanı geliştirmek adına bişey yapmıyorlar.. hidrolik shutle v.s. tum avrupa markalarda kullanılıyor nerdeyse.. bunun gibi bi çok şeyin hala gerisinde erkunt ama turkiyede konfor ve şanzumanı hala en iyi yerli markalar içinde.. buda gercek.. ve kaliteye önem veren marka.. bu yönunu seviyorum ben.. teknoloji çifçinin gözunu korkutuyor ama teknolojisinin sundugu guzelliklere deger bu.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Alıntılar)
tümosan ve erkunt cekişmesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt