PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosan Yakıt
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 976501" data-attributes="member: 56055"><p><strong>Ynt: Tümosan Yakıt</strong></p><p></p><p></p><p>Bence Trakya şartlarında 4 ' lü 12 numara pulluk 80 hp traktör için normal sayılabilir. Biz Fiat 70-56s DT ile denedik seri 1 ' de bile çekiyor, 20-22 cm derinliği işleyebiliyor, bu bile yeteli sayılır. 5625 JD ile kıyaslarsak arada pek bir fark yok bence, Kağıt üstünde Turbolu, 4,5 litre motora sahip bir JD ' nin 3,9 litre motorlu (turbo varmı tam hatırlayamadım) Bir Tümosan dan dekara 0,5 litre daha fazla yaktığını söylemek mantıklı görünüyor bana.</p><p> Sene 1999 ' diye hatırlıyorum.774-80 Lamborghinni ler yeni gelmişti bizim oralara.O civara Çiftçeker tek traktör sadece 1 adet 80-66s dt idi.</p><p>Adam traktör ile başladı ayçiçeği nadasına hem de 2 ' li pullukla felaket derin sürüyor.(kaç numara bilmiyorum ama çocuk olduğumuza baya büyük geldi bana).Yan tarafta da küçük çiftçilerden biri İşbora ile -derler ya karga pisliğini eşelemesi- gibi nadas yapıyor. Harman zamanı 774-80 Le süren 80 kilo dekara verim almış, kahvede alay konusu yaptılar, İşbora ile sürenin de 200 kilo aldığı söylendi biraz da ondan rezil oldu.. Hala anlatılır bu hikaye.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 976501, member: 56055"] [b]Ynt: Tümosan Yakıt[/b] Bence Trakya şartlarında 4 ' lü 12 numara pulluk 80 hp traktör için normal sayılabilir. Biz Fiat 70-56s DT ile denedik seri 1 ' de bile çekiyor, 20-22 cm derinliği işleyebiliyor, bu bile yeteli sayılır. 5625 JD ile kıyaslarsak arada pek bir fark yok bence, Kağıt üstünde Turbolu, 4,5 litre motora sahip bir JD ' nin 3,9 litre motorlu (turbo varmı tam hatırlayamadım) Bir Tümosan dan dekara 0,5 litre daha fazla yaktığını söylemek mantıklı görünüyor bana. Sene 1999 ' diye hatırlıyorum.774-80 Lamborghinni ler yeni gelmişti bizim oralara.O civara Çiftçeker tek traktör sadece 1 adet 80-66s dt idi. Adam traktör ile başladı ayçiçeği nadasına hem de 2 ' li pullukla felaket derin sürüyor.(kaç numara bilmiyorum ama çocuk olduğumuza baya büyük geldi bana).Yan tarafta da küçük çiftçilerden biri İşbora ile -derler ya karga pisliğini eşelemesi- gibi nadas yapıyor. Harman zamanı 774-80 Le süren 80 kilo dekara verim almış, kahvede alay konusu yaptılar, İşbora ile sürenin de 200 kilo aldığı söylendi biraz da ondan rezil oldu.. Hala anlatılır bu hikaye. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosan Yakıt
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt