PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosan yerli otomobil için düğmeye bastı.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 419328" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: Tümosan yerli otomobil için düğmeye bastı.</strong></p><p></p><p>tümusan yaparsa almam.ya şahin ya dogan yAda reno 12 gibi boş klasik bir araba yapar.tek bildikleri klasik neden böyle yapıyorsunuz deyince klasik talep çok.boş arabayı dacca da yapıyor.</p><p> AYRICA ARAYIŞ İÇİNDE OLMALARI SEVİNDİRİCİ.FUARDA KONUŞMUŞTUK YETKİLİ BİRİYLE YENİ BİR LÜKS SERİ İLE ARGEMİZ DEVEM EDİYOR.SON AŞAMADA ÇALIŞMALAR DEMİŞDİ.</p><p> tümosanlı yetkili klasik seride talep var bayi,ler öyle istiyor kırşehir kaman bayisi oradan atılıyor ve ben boş klasik seriyi isti,yorum çiftçinin lükse ihtiyAcı yok beN böyle istiyorum deyince tartıştık.tümosan böyle para azgını sonradan görmüş alt tabaka bayilerin FİKRİNİ DEGİL çiftçiye kulak vermeli.ben çakma vitesli tümosan satacagım diyen çakma bayilerle degil.</p><p> tümosan görünüşde estedige,kaliteye yolda giderken bölünmeyen,güven veren az yakan çok çeken lüks bir traktör üretmeyi görev bilmeli. </p><p> ÇAKMA BAYİ,LERLE BU İŞLER YOLDA GİDERKEN İKİYE BÖLÜNEN TRAKTÖR ÜRETİR.BU YÜZDEN ARABAYA SICAK BAKMIYORUM YOLDA İKİYE BÖLÜNÜR.ÇİNİ KINARKEN TÜMOSAN BAŞIMIZDA BİTTİ.KIRŞEHİR KAMAN BAYİSİ ZİHNİYETİYLE. yola devem derse çinin bile gerisinde kalır.aslında çin bile teknolijide çok çok üstün laf olsun.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 419328, member: 988"] [b]Ynt: Tümosan yerli otomobil için düğmeye bastı.[/b] tümusan yaparsa almam.ya şahin ya dogan yAda reno 12 gibi boş klasik bir araba yapar.tek bildikleri klasik neden böyle yapıyorsunuz deyince klasik talep çok.boş arabayı dacca da yapıyor. AYRICA ARAYIŞ İÇİNDE OLMALARI SEVİNDİRİCİ.FUARDA KONUŞMUŞTUK YETKİLİ BİRİYLE YENİ BİR LÜKS SERİ İLE ARGEMİZ DEVEM EDİYOR.SON AŞAMADA ÇALIŞMALAR DEMİŞDİ. tümosanlı yetkili klasik seride talep var bayi,ler öyle istiyor kırşehir kaman bayisi oradan atılıyor ve ben boş klasik seriyi isti,yorum çiftçinin lükse ihtiyAcı yok beN böyle istiyorum deyince tartıştık.tümosan böyle para azgını sonradan görmüş alt tabaka bayilerin FİKRİNİ DEGİL çiftçiye kulak vermeli.ben çakma vitesli tümosan satacagım diyen çakma bayilerle degil. tümosan görünüşde estedige,kaliteye yolda giderken bölünmeyen,güven veren az yakan çok çeken lüks bir traktör üretmeyi görev bilmeli. ÇAKMA BAYİ,LERLE BU İŞLER YOLDA GİDERKEN İKİYE BÖLÜNEN TRAKTÖR ÜRETİR.BU YÜZDEN ARABAYA SICAK BAKMIYORUM YOLDA İKİYE BÖLÜNÜR.ÇİNİ KINARKEN TÜMOSAN BAŞIMIZDA BİTTİ.KIRŞEHİR KAMAN BAYİSİ ZİHNİYETİYLE. yola devem derse çinin bile gerisinde kalır.aslında çin bile teknolijide çok çok üstün laf olsun..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosan yerli otomobil için düğmeye bastı.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt