PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosana çamur atıyorlar ...!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aydinli" data-source="post: 1169170" data-attributes="member: 75306"><p>Tek anlamadigim olay para verip rezil olmak inanin cok kizyorum . Yoksa newhollandi yapanda tumosani yapnda babamin oglu degil . Milletin kicindan ter akiyor uc kurus icin , kendini bilmez iki muhendisin ihmalkarligi yuzunden , fabrikanin cok para kazanma hirsi yuzunden milletin emeklerinin heba olmasina itiraz ediyorum sadece . 80-100 bin tl ya az parami arkadaslar , biz haketmiyormuyuz daha iyisini ? Neyimiz eksik elin avrupalisindan ?</p><p></p><p>Misal babama birgun birisi geldi HARS marka traktor satiyoruz , soyle iyi boyle iyi hatta masset fergusson 3015 le ayni traktoru yaptik verelim bi tane dedi . Biz once test motoru istedik , uzerinde deneme traktoru yazan bir motor geldi , ayni tarlada ayni marka model cizelle cizel cekiyotlar , derinlik vb hepsi ayni , Harsi klullanan adam beni aradi , gelsene bi bu traktorun vitesini ayarlayamadim diye baktik yoo dedik gayet ayarli , ama newholland td 90 Hars atur bindiriyor , td 110 Harsla dalga geciyor , aksam oldu geldi traktor garaja , hertarafindan yag kacirmis , sorarim size , hic kullanmadim ancak orada hars yerine massey fergussom 3105 olsydi sonuc boyle mi olurdu ? Bence olmazdi . O yuzden ne gerek var boyle seylere ?</p><p></p><p>Milletin emegine acimayanlar utansin diyorum .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aydinli, post: 1169170, member: 75306"] Tek anlamadigim olay para verip rezil olmak inanin cok kizyorum . Yoksa newhollandi yapanda tumosani yapnda babamin oglu degil . Milletin kicindan ter akiyor uc kurus icin , kendini bilmez iki muhendisin ihmalkarligi yuzunden , fabrikanin cok para kazanma hirsi yuzunden milletin emeklerinin heba olmasina itiraz ediyorum sadece . 80-100 bin tl ya az parami arkadaslar , biz haketmiyormuyuz daha iyisini ? Neyimiz eksik elin avrupalisindan ? Misal babama birgun birisi geldi HARS marka traktor satiyoruz , soyle iyi boyle iyi hatta masset fergusson 3015 le ayni traktoru yaptik verelim bi tane dedi . Biz once test motoru istedik , uzerinde deneme traktoru yazan bir motor geldi , ayni tarlada ayni marka model cizelle cizel cekiyotlar , derinlik vb hepsi ayni , Harsi klullanan adam beni aradi , gelsene bi bu traktorun vitesini ayarlayamadim diye baktik yoo dedik gayet ayarli , ama newholland td 90 Hars atur bindiriyor , td 110 Harsla dalga geciyor , aksam oldu geldi traktor garaja , hertarafindan yag kacirmis , sorarim size , hic kullanmadim ancak orada hars yerine massey fergussom 3105 olsydi sonuc boyle mi olurdu ? Bence olmazdi . O yuzden ne gerek var boyle seylere ? Milletin emegine acimayanlar utansin diyorum . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosana çamur atıyorlar ...!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt