PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosana çamur atıyorlar ...!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 798863" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: Tümosana çamur atıyorlar ...!!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>abi senin dediğini kastetmiştim yanlış anlamışım kusura bakma fakat desteklemekte bir yerde kullanmak-satın almak değilmidir? ben insanların yeterince objektif baktığını düşünüyorum bakmayanlarda zaten bence 3-5 karalamacı fakat eleştiri ile subjektif bakmayı karıştırmamak gerekli benim dediğim olay şu bakın new holland tümo kadar çekmiyor deniliyor ama kimse new hollanddan ahım şahım almasaydım diyerek şikayet etmiyor çünkü traktörün diğer açıklarını konforu ve 2.el değeri fazlasıyla kapatıyor ben bugün aldığım tdb yi en fazla 3-5bin zararla satabiliyorsam bu iyi bir şeydir şuanda yerli üretimlerde piyasada hiçbir marka bu şekilde 2.el pazarına sahip değil ki 2el olayı kötü olanlardan biriside tümosan bunu da kabullenmek gerekli tümosanda eksi yönlerini kapatacak bir artı yönü yok çekişi dışında new hollandaın bugünlerde yakın zamanda bağ-bahçede powershuttle a geçeceği konuşuluyor bayiden duyduğum fakat tümosana bakıyorum daha levyeden ayrılabilmiş değil diyeceksiniz ki ne farkı var biri direksiyonun yanında diğeri gövdede işte satış anında o, o kadar çok etki yapıyor ki anlayabilmek mümkün değil konfor çok önemli değil diyen arkadaşlara saygım sonsuz fakat bir bahçeci olarak konuşuyorum 5-6 ton ilaçlama yapınca insanın canı konforu o kadar arıyorki o anda en önemsiz şey bile insana batıyor bu ne burda diyor sonra eve gelip kendinizi yatağa atınca konforlu olsa çok iyi diyorsunuz ha new hollandın yokmu olumsuz yönleri var hemde saysak ufak tefek uzun bir liste olur ama diğerlerine oranla konforu-2.eli ve satış sonrası hizmetleri bunların hepsini unutturuyor...</p><p></p><p>uzay kasa nickli abimiz yorum atmış ona sonuna kadar katılıyorum erkunt bile kısa zamanda piyasaya o kadar çabuk adapte olduki artık tümosanın geçmişine baktığımız zaman bunu hala tam olarak başaramaması üzücü bir durum</p><p></p><p>burada niyet kalp kırmak olmamalı burada bu sorun irdelenip ne için böyle olduğuna bir kanaat getirilmeli konu sahibinin konuyu bu şekilde takip etmesini tavsiye ederim tıpkı ufukk nickli abimizin bazı konularda yaptığı gibi belirli bir süre sonra yorumlardan bir sonuca ulaşılıp değerlendirme yapılmalıdır...saygılar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 798863, member: 44293"] [b]Ynt: Tümosana çamur atıyorlar ...!![/b] abi senin dediğini kastetmiştim yanlış anlamışım kusura bakma fakat desteklemekte bir yerde kullanmak-satın almak değilmidir? ben insanların yeterince objektif baktığını düşünüyorum bakmayanlarda zaten bence 3-5 karalamacı fakat eleştiri ile subjektif bakmayı karıştırmamak gerekli benim dediğim olay şu bakın new holland tümo kadar çekmiyor deniliyor ama kimse new hollanddan ahım şahım almasaydım diyerek şikayet etmiyor çünkü traktörün diğer açıklarını konforu ve 2.el değeri fazlasıyla kapatıyor ben bugün aldığım tdb yi en fazla 3-5bin zararla satabiliyorsam bu iyi bir şeydir şuanda yerli üretimlerde piyasada hiçbir marka bu şekilde 2.el pazarına sahip değil ki 2el olayı kötü olanlardan biriside tümosan bunu da kabullenmek gerekli tümosanda eksi yönlerini kapatacak bir artı yönü yok çekişi dışında new hollandaın bugünlerde yakın zamanda bağ-bahçede powershuttle a geçeceği konuşuluyor bayiden duyduğum fakat tümosana bakıyorum daha levyeden ayrılabilmiş değil diyeceksiniz ki ne farkı var biri direksiyonun yanında diğeri gövdede işte satış anında o, o kadar çok etki yapıyor ki anlayabilmek mümkün değil konfor çok önemli değil diyen arkadaşlara saygım sonsuz fakat bir bahçeci olarak konuşuyorum 5-6 ton ilaçlama yapınca insanın canı konforu o kadar arıyorki o anda en önemsiz şey bile insana batıyor bu ne burda diyor sonra eve gelip kendinizi yatağa atınca konforlu olsa çok iyi diyorsunuz ha new hollandın yokmu olumsuz yönleri var hemde saysak ufak tefek uzun bir liste olur ama diğerlerine oranla konforu-2.eli ve satış sonrası hizmetleri bunların hepsini unutturuyor... uzay kasa nickli abimiz yorum atmış ona sonuna kadar katılıyorum erkunt bile kısa zamanda piyasaya o kadar çabuk adapte olduki artık tümosanın geçmişine baktığımız zaman bunu hala tam olarak başaramaması üzücü bir durum burada niyet kalp kırmak olmamalı burada bu sorun irdelenip ne için böyle olduğuna bir kanaat getirilmeli konu sahibinin konuyu bu şekilde takip etmesini tavsiye ederim tıpkı ufukk nickli abimizin bazı konularda yaptığı gibi belirli bir süre sonra yorumlardan bir sonuca ulaşılıp değerlendirme yapılmalıdır...saygılar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosana çamur atıyorlar ...!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt