PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosana çamur atıyorlar ...!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="jrkeag" data-source="post: 798907" data-attributes="member: 9329"><p><strong>Ynt: Tümosana çamur atıyorlar ...!!</strong></p><p></p><p></p><p>Sayın arkadaşım ben konuyu yüzeysel,genel kapsamlı olarak yorum yaptımda detaya fazla girmek istemiyorum sen biraz daha kıyaslama yapmışsında new hollandla-tümosanı kıyaslamak yanlış olur sonuçta nh italyan firması ve dünyada tanınan bir marka okadarda olsun uzay kasa ve senin dediklerine katılıyorum erkunt bu konuda diğer yerlilere göre biraz daha farklı konumda bazı parçaları ithal (özellikle motoru)bunuda göz önünde bulundurmak gerekiyor biraz piyasaya bakacak olursak mesela başak yeni model çıkarttı herşey zamanla gelişiyo Türkiye ' nin durumunu biliyorsunuz avrupada çıkan birşey kaç yıl sonra buraya geliyor en basitinden bir telefon diyeceksiniz ki ne alaka aslında çok alakalı bir durum avrupa markalar kaç yılında yerliler kaç yılında kuruldu en önemliside bunların amaçları ucuza üretim yapıp satmak 2.elide oyüzden bozuk bu motorların, bir mf-nh-jd v.s gibi markalar pahalı ancak traktörde özellik var öyle oluncada piyasa yüksek oluyor,albayrak koç fln demişsinizde cidden tümosan albayrak yerine daha iyi birine satılsaydı şuan bu konumda olmazdı bu işin siyasetle alakası olmasıda canımı sıkıyor albayrak tümosanı aldığında parası yoktu oyüzdende geç gelişti ve tümosan 2004ten önce (yani özelleşmeden önce) daha kaliteli üretim yapıyordu 1900lerin 8280leri kalitelerini bilirim saat sıfırladı adamlar anahtar değmeden,Saygılarımla...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jrkeag, post: 798907, member: 9329"] [b]Ynt: Tümosana çamur atıyorlar ...!![/b] Sayın arkadaşım ben konuyu yüzeysel,genel kapsamlı olarak yorum yaptımda detaya fazla girmek istemiyorum sen biraz daha kıyaslama yapmışsında new hollandla-tümosanı kıyaslamak yanlış olur sonuçta nh italyan firması ve dünyada tanınan bir marka okadarda olsun uzay kasa ve senin dediklerine katılıyorum erkunt bu konuda diğer yerlilere göre biraz daha farklı konumda bazı parçaları ithal (özellikle motoru)bunuda göz önünde bulundurmak gerekiyor biraz piyasaya bakacak olursak mesela başak yeni model çıkarttı herşey zamanla gelişiyo Türkiye ' nin durumunu biliyorsunuz avrupada çıkan birşey kaç yıl sonra buraya geliyor en basitinden bir telefon diyeceksiniz ki ne alaka aslında çok alakalı bir durum avrupa markalar kaç yılında yerliler kaç yılında kuruldu en önemliside bunların amaçları ucuza üretim yapıp satmak 2.elide oyüzden bozuk bu motorların, bir mf-nh-jd v.s gibi markalar pahalı ancak traktörde özellik var öyle oluncada piyasa yüksek oluyor,albayrak koç fln demişsinizde cidden tümosan albayrak yerine daha iyi birine satılsaydı şuan bu konumda olmazdı bu işin siyasetle alakası olmasıda canımı sıkıyor albayrak tümosanı aldığında parası yoktu oyüzdende geç gelişti ve tümosan 2004ten önce (yani özelleşmeden önce) daha kaliteli üretim yapıyordu 1900lerin 8280leri kalitelerini bilirim saat sıfırladı adamlar anahtar değmeden,Saygılarımla... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosana çamur atıyorlar ...!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt