PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosana çamur atıyorlar ...!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ahmetdursun" data-source="post: 798953" data-attributes="member: 28850"><p><strong>Ynt: Tümosana çamur atıyorlar ...!!</strong></p><p></p><p>2012 de td 110 d ler ilk çıktığında belki üretilen ilk 100ün içinden birini ben aldım. O zaman erkunt Haşmet veya tümosan 105 henüz üretilmiyordu. 110 hp de ilk olduğu için new holland aldık. Kullandım baktım, hiçbir zaman kötüsüne iyi demedim. </p><p>Ben en kralını kullanıyorum ve şunu açıkça söylüyorum New Holland hantal traktör... Buna hiç kimse diyemezki seri traktör, derse yalan konuşur haa 110 D ' nin torku yüksek biraz durumu kurtarıyor birde Avrupalar istisna... Ama işçiliği,montajı 10 üzerinden 10 alır...Bazı yapabileceği şeylerden kaçıyor mu derseniz evet kaçıyor? New holland elinden geldiği halde bazı opsiyonları koymuyor, nasıl olsa satıyorum diyor...</p><p>Böyle şeyleri konuşmayı pek sevmem ama yine de söyleyim yaklaşık 1 hafta önce de Haşmet 110 aldık Allah nasip etti. Bırak sürmeyi içine binince bu traktörün nasıl bir zihniyetle üretildiğini anlıyorsun. Kullandığı donanım ve ekipmanlara bakınca diğer yerliler oyuncak gibi kalıyor. Ve insan gururlanıyor, helal olsun diyor gerçekten. yani fazla geçmişi olmayan bir firma çiftçiyi memnun edebilmek için gerçekten çok çaba sarfetmiş. Teker teker saymak istemıyorum mal ortada beyler. Ayık olun. </p><p>Ucız mal alacak kadar zengin olmayın... </p><p>Bugün gördüğüm ve servisi en çok seven bir marka varsa o da tümosan. </p><p>Alan alır birşey demem ama Allah ' a büyük konuşmayım şahsıma konuşuyorum böyle devam etsin;</p><p> KAPIMA KOYMAM ARKADAŞ !!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ahmetdursun, post: 798953, member: 28850"] [b]Ynt: Tümosana çamur atıyorlar ...!![/b] 2012 de td 110 d ler ilk çıktığında belki üretilen ilk 100ün içinden birini ben aldım. O zaman erkunt Haşmet veya tümosan 105 henüz üretilmiyordu. 110 hp de ilk olduğu için new holland aldık. Kullandım baktım, hiçbir zaman kötüsüne iyi demedim. Ben en kralını kullanıyorum ve şunu açıkça söylüyorum New Holland hantal traktör... Buna hiç kimse diyemezki seri traktör, derse yalan konuşur haa 110 D ' nin torku yüksek biraz durumu kurtarıyor birde Avrupalar istisna... Ama işçiliği,montajı 10 üzerinden 10 alır...Bazı yapabileceği şeylerden kaçıyor mu derseniz evet kaçıyor? New holland elinden geldiği halde bazı opsiyonları koymuyor, nasıl olsa satıyorum diyor... Böyle şeyleri konuşmayı pek sevmem ama yine de söyleyim yaklaşık 1 hafta önce de Haşmet 110 aldık Allah nasip etti. Bırak sürmeyi içine binince bu traktörün nasıl bir zihniyetle üretildiğini anlıyorsun. Kullandığı donanım ve ekipmanlara bakınca diğer yerliler oyuncak gibi kalıyor. Ve insan gururlanıyor, helal olsun diyor gerçekten. yani fazla geçmişi olmayan bir firma çiftçiyi memnun edebilmek için gerçekten çok çaba sarfetmiş. Teker teker saymak istemıyorum mal ortada beyler. Ayık olun. Ucız mal alacak kadar zengin olmayın... Bugün gördüğüm ve servisi en çok seven bir marka varsa o da tümosan. Alan alır birşey demem ama Allah ' a büyük konuşmayım şahsıma konuşuyorum böyle devam etsin; KAPIMA KOYMAM ARKADAŞ !!! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosana çamur atıyorlar ...!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt