PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSANA hayırlı olsun
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Aspir" data-source="post: 868635" data-attributes="member: 30918"><p><strong>Ynt: TÜMOSANA hayırlı olsun</strong></p><p></p><p></p><p>Ufuk arkadasim cok guzel ozetlemissin konuyu</p><p>2000 li yillarda ben askerdeyken kademede mercedes unimoglarin</p><p>Parcasi mark uzerinden gelirdi</p><p>Bir cift balata ile aynanin 1200 marka geldigine sahit olmustum</p><p>TSK da bir dusunun bu kadar yabanci marka arac var</p><p>Bu kadar yabanci marka araca ve bu araclarin parcalarina verilen parayi bir hesaplayin</p><p></p><p>Hep merak ederdim bu kadar mi zor yerli arac yapip TSK ya satmak</p><p>Sonucta uretilen yerli her urun bu ulkeye istihdam ve katma deger kazandiriyor</p><p>Ve bir yerden buna baslamak gerekiyor onemli olan burda isin sonunu getirebilmek</p><p>Cunki bu uzun , zorlu ve sabir isteyen bir yol</p><p>Hemen bir anda olmasi zaten beklenemez</p><p>Insallah hayirlisi olur ulkemiz icin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aspir, post: 868635, member: 30918"] [b]Ynt: TÜMOSANA hayırlı olsun[/b] Ufuk arkadasim cok guzel ozetlemissin konuyu 2000 li yillarda ben askerdeyken kademede mercedes unimoglarin Parcasi mark uzerinden gelirdi Bir cift balata ile aynanin 1200 marka geldigine sahit olmustum TSK da bir dusunun bu kadar yabanci marka arac var Bu kadar yabanci marka araca ve bu araclarin parcalarina verilen parayi bir hesaplayin Hep merak ederdim bu kadar mi zor yerli arac yapip TSK ya satmak Sonucta uretilen yerli her urun bu ulkeye istihdam ve katma deger kazandiriyor Ve bir yerden buna baslamak gerekiyor onemli olan burda isin sonunu getirebilmek Cunki bu uzun , zorlu ve sabir isteyen bir yol Hemen bir anda olmasi zaten beklenemez Insallah hayirlisi olur ulkemiz icin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSANA hayırlı olsun
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt